Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha belezúgtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha belezúgtam a barátnőm testvérébe?

Figyelt kérdés

Tudom, egy féreg vagyok.

1,5 éve vagyunk egy pár, eddig képekről láttam a húgát, vagy ha épp videochateltek. De a hétvégén a családnál voltunk, én viszonylag ritkán kísérem el (messzebb élnek). Először találkoztam a húgával.

Nem vagyok szentimentális, nem is hiszem a sorsban vagy a szerelem első látásra dologban, de itt ez volt, kb. megláttam és láttam a jövőmet vele, ne kérdezzétek... Azóta rá gondolok szinte egész nap, néha azt veszem észre, hogy dolgozom és az jár a fejemben, mit csinálhat.

Teljesen ellentéte a páromnak, világnézetben, viselkedésben, stílusban.

Sosem csaltam meg, nem néztem meg másokat, nem éreztem, hogy lapos lenne a kapcsolatunk... Sőt, mióta összeköltöztünk, úgy éreztem, hogy tényleg ő az igazi, 1 éven belül szerettem volna eljegyezni. Most meg jött ez.

2024. júl. 2. 20:59
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Akkor most szépen szakíts a barátnőddel, és tűnj el a képből.

Ez a tisztességes.

2024. júl. 2. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
4%
Szakítasz barátnőddel, összejössz a húgával.
2024. júl. 2. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Mind a kettőt húzzad meg .

Ne legyél nyúl.

2024. júl. 2. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Hogyha a testvére mindenben barátnőd ellentéte, ami számodra tökéletes, akkor mit szeretsz a barátnődben?
2024. júl. 2. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
1%
Amig nem dugod meg nem tudhatod hogy szereted e vagy sem.
2024. júl. 2. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

#4. Szerintem azt akarja mondani hogy nem ezért lett "szerelmes" bele, hanem inkább a külseje miatt.

Amúgy mit kéne tenned?

Szépen Elfelejted(amúgy is ez inkább fellangolas lesz)

Vagy szépen kilepsz a kapcsolatból, mert ha épp a barátnőd lovagol rajtad, de a hugan jár az eszed ott már baj lesz (van). Lepj ki szépen az a legjobb.

2024. júl. 2. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
És mit szólt hozzád a húga? Bejösz neki? Mert ha ennek semmi jele akkor mi lehet ebből? Semmi. Elveszted a nődet a húgát meg nem érdekled, esetleg. Ha meg igen akkor te tudod, mondjuk csak egy életed van.
2024. júl. 2. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:
74%

Ez csak egy fellángolás. Nem ismered, csak felszínesen. Megfogott az arca, vagy valami, de aztán ilyenekből jön a hatalmas kiábrándulás, amikor jobban megismered. Tudodm, mert már volt pár ilyenem 😅

36/N

2024. júl. 3. 06:03
 9/9 anonim ***** válasza:
73%
8-as jól mondja, nagy az esély a pofára esésre, ha ennyire hirtelen tetszik meg valaki.
2024. júl. 3. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!