Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha belezúgtam a barátnőm testvérébe?
Tudom, egy féreg vagyok.
1,5 éve vagyunk egy pár, eddig képekről láttam a húgát, vagy ha épp videochateltek. De a hétvégén a családnál voltunk, én viszonylag ritkán kísérem el (messzebb élnek). Először találkoztam a húgával.
Nem vagyok szentimentális, nem is hiszem a sorsban vagy a szerelem első látásra dologban, de itt ez volt, kb. megláttam és láttam a jövőmet vele, ne kérdezzétek... Azóta rá gondolok szinte egész nap, néha azt veszem észre, hogy dolgozom és az jár a fejemben, mit csinálhat.
Teljesen ellentéte a páromnak, világnézetben, viselkedésben, stílusban.
Sosem csaltam meg, nem néztem meg másokat, nem éreztem, hogy lapos lenne a kapcsolatunk... Sőt, mióta összeköltöztünk, úgy éreztem, hogy tényleg ő az igazi, 1 éven belül szerettem volna eljegyezni. Most meg jött ez.
Akkor most szépen szakíts a barátnőddel, és tűnj el a képből.
Ez a tisztességes.
Mind a kettőt húzzad meg .
Ne legyél nyúl.
#4. Szerintem azt akarja mondani hogy nem ezért lett "szerelmes" bele, hanem inkább a külseje miatt.
Amúgy mit kéne tenned?
Szépen Elfelejted(amúgy is ez inkább fellangolas lesz)
Vagy szépen kilepsz a kapcsolatból, mert ha épp a barátnőd lovagol rajtad, de a hugan jár az eszed ott már baj lesz (van). Lepj ki szépen az a legjobb.
Ez csak egy fellángolás. Nem ismered, csak felszínesen. Megfogott az arca, vagy valami, de aztán ilyenekből jön a hatalmas kiábrándulás, amikor jobban megismered. Tudodm, mert már volt pár ilyenem 😅
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!