Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy belezugtam egy down kóros lányba?
Figyelt kérdés
Teljesen értelmes, okos, lánynak lánynak tűnik rendkívül csinos mindig, de latszik az arcán sajnos hogy igy született, ami engem csoppet sem zavar hiszen emiatt habarodtam bele. Nektek mi a véleményetek egy ilyen kapcsolatrol?2022. dec. 29. 03:33
1/6 anonim válasza:
Szerintem nincs benne semmi rossz, hisz ahogy írod, őt jóformán csak a külsejében érinti. Azt azért vedd figyelembe, hogy ez egy genetikai betegség, és a gyerekei is öröklik. Viszont nagy az esélye, hogy nekik nem lesz ennyire enyhe, a többség esetében sajnos szellemi visszamaradottság, mentàlis tünetek, és egyebek is jelentkeznek. Vagyis ha komolyra fordulna, akkor duplán figyeljetek a fogamzásgátlásra. A gyerekvállalás sajnos nem jó ötlet. De ha ezt tudomásul veszed és elfogadod, akkor sok boldogságot.
2/6 anonim válasza:
Nagyon szerethetőek, szeretetteljesek kivülről szemlelve.
3/6 anonim válasza:
Azért az öröklődésnek utána kéne nézni hogy hány százalék az esélye.
Megbeszélitek hárman a dokival,hogy ha down kóros lesz akkor abortusz.
De lehet hogy az utolsó pillanatban a csaj máshogy dönt és ki tudja mennyire súlyos tünetekkel képességekkel születik a gyerek.
4/6 anonim válasza:
#3: Kromoszóma rendellenesség: 50%, hogy a gyerek örökli.
Az sem elhanyagolható szempont, hogy egy válás/szakítás esetén a nő egyáltalán képes-e ellátni egyedül a gyereket. Nagy eséllyel a kérdezőnek ítélik. Ha egészséges, ha nem.
Szóval a kapcsolat önmagában rendben van, szerintem. De a gyerekvállalásról én mindenképpen lemondanék, és nagyon odafigyelnék a védekezésre. Magyarul: csak gumival.
5/6 anonim válasza:
A válaszolókat kérdezem: Ti ismertetek Down-kórost, vagy csak olvastatok róla és filmben láttatok párat? Tudom gonosz vagyok, de dolgoztam velük és nagyon aranyosak, meglepően értelmesek, de azért nem csak a megjelenésük más. Nekem ez furán hangzik, vagy kamu kérdés.
6/6 anonim válasza:
Vannak fokozatai azért, én is ismerek olyat, aki kedves, aranyos, meg olyat is, aki elviselhetetlen. Mindketten enyhén azok, ettől dolgoznak, stb... de kapcsolatot személy szerint nem kezdenék velük. Bár nem ismerem az adott lányt, szóval lehet, hogy ezt meggondolnám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!