Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az, hogy lassan belebetegszem abba, hogy belezugtam egy női kollégába, akivel egy szót se váltottam még, csak távolból sasolom?
Figyelt kérdés
Tetszik a lány, egy pár évvel idősebb nálam, más részlegen dolgozik, de így is naponta többször látom. Sejti, hogy tetszik nekem, de ez sajnos nem kölcsönös.2021. aug. 15. 17:40
1/18 anonim válasza:
Nem zúgtál te bele senkibe, csak abba amit munka helyett/mellett összeképzelegtél magadban róla. Attól az még nem ő, még csak nem is egy élő ember. Foglalkozz normális dolgokkal és próbálj a valóságban élni, akkor nem koppansz akkorákat a saját fantáziád miatt.
2/18 anonim válasza:
Ez a 26 éves csaj , aki nem mindig köszön?
3/18 anonim válasza:
Semennyire sem az, inkább kimehetnél a strandra úszni, vagy elolvashatnál egy könyvet,vagy sörözhetnél a haverokkal.
4/18 anonim válasza:
#2 előző kérdésbe leírtuk
Nem lenne szabad mujàskodni
Mert így nem lesz sose semmi
5/18 anonim válasza:
még hányszor írod ki és hányszor emeled ki ezt a kérdést?!
már annyira uncsi.
tipikus lúzer
felejtsd már el
7/18 anonim válasza:
6# köszi , mindig bajba vagyok ennek a szónàl (is😆), a telefonom sem segít
Kíváncsi vagyok mikor teszi fel R. a következő nyàlcsorgatós kèrdèst
Ha nem mersz lépni , gyűjts bèlyeget
8/18 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem kölcsönös?
9/18 anonim válasza:
Én mindig így jártam régen. Annak sosem kellettem aki nekem.
Sajnos van ilyen. Megerőszakolni nem tudod.
De attól beszélgethetsz vele valahogy. Ha másért nem, hogy kiábránduljál.
10/18 anonim válasza:
Nem normális, hiszen nem is ismered. Jelenleg csak a külseje tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!