Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális az, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális az, hogy lassan belebetegszem abba, hogy belezugtam egy női kollégába, akivel egy szót se váltottam még, csak távolból sasolom?

Figyelt kérdés
Tetszik a lány, egy pár évvel idősebb nálam, más részlegen dolgozik, de így is naponta többször látom. Sejti, hogy tetszik nekem, de ez sajnos nem kölcsönös.

2021. aug. 15. 17:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Idealizálod. Ennek az a módja, hogy elkezdesz vele beszélgetni, és utána tovább tudsz lépni, ha pl. elhívod teazni, ami nem randi es azt visszautasítja, vagy ha szerencséd van elfogadja a meghívást.

Ne szüttyögj rajta.

2021. szept. 2. 10:25
 12/18 anonim válasza:
89%

Honnan tudod nem kölcsönös?

Miért nem próbálsz vele beszélgetni? Ha annyira tetszik akkor legalább kezdeményez valamit, beszélgess vele.

2021. szept. 2. 10:49
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
Én így vagyok egy férfival a melóhelyről.
2021. szept. 10. 21:22
 14/18 Kései Sirató ***** válasza:
63%
A vonzalom normális. ÉS hormonális, mármint az oka.
2021. szept. 20. 13:28
 15/18 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Na mi újság, kérdező?
2021. szept. 21. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom, a kolléganő közben férjhez ment. :D
2021. szept. 21. 14:52
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván nem normális, amivel te is tisztában vagy... Csak önigazolást keresel, hogy igen, ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy figyelgetsz valakit, akinél esélyed nincs, mert hozzászólni nem mersz!...
2021. dec. 4. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:
54%
Köszönjük rá, majd néha 1-2 kedves szó egy mosoly, aztán lassan menj oda beszélgetni
2022. ápr. 13. 15:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!