Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezúgtam egy tanáromba! Ez normális?
Tudom, sok ilyen kérdés volt már, de lusta vagyok végig böngészni azokat :) ^^
Na szóval... Én 15 vagyok ő meg 30. Tök jó fej, kedves, normális ( ritka az én sulimban az ilyen ).
Tudom, hogy el fog múlni... Próbálom is elfelejteni, mert -bár senki nem tudja- elég cikinek tartom, hogy belezúgtam a tanáromba...
Hogy tudnám elfelejteni??
Elfelejteni? Nehezen...
Elfeledtetni inkább. Mondjuk ha más fiúval kezdesz ismerkedni.
Egy szerelmi csalódást, bánatot stb., szerintem egy másik szerelemmel lehet kárpótolni.
Nekem általánosban volt ilyen. De elmúlt. Visszagondolva szerintem nem is szerelem volt, hanem csak egy hülye kiscsaj rajongása egy felnőtt férfi iránt.
Lehet nálad is ilyesmi a helyzet.
Én azért emeltem ki ezt az opciót, mert anno én is Plátói szerelemként kezeltem a dolgot... És annyi idősen, hát... magával ragadott a rózsaszin köd...
Lányzó, ameddig csak plátói a dolog, addig nincs baj, addig még motiválhat is a dolog,hogy megfelelj a tanárnak stb... De amint úgy érzed,hogy több van a dolog mögött, mint plátói szerelem, azonnal lépj. (Lehetőleg vissza!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!