Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon belezúgtam valakibe aki azt se tudja hogy létezek. Mit csináljak?
Soha nem bírtam ennyire így valakit és kicsinál lelkileg, nem eszek rendesen, depresszív hangulatom vagyok egész nap. Az kicsit más ha valami egyetemes társadba zúgsz bele, legalább látod. Ez a csaj konkrétan a tiktokon van jelen kis hazánkban, jobb lett vóna ha soha nem töltöm le és úgy nem futok bele a csatornájába, megkímélt volna.
Amúgy nem először fordul elő hogy a megkaphatatlanra vágyok, ez a mániám. Mikor meg volt egy csaj aki fel akart szedni elnyomtam magamtól. Kissé válogatós vagyok személyiség szempontból, és ha valakinek megvannak azok a tulajdonságok amiket bírok, ott kő kövön nem marad
Lehet nem olyan mint amilyennek elképzelem, de ez is találgatás és nem fogom megtudni mi az igazság ami idegesítő. Szerintem a videói alapján nagyon jó fej ember.
Hiába nézek szét, kapcsolatot csak azért nem akarok hogy legyen, ezért mondtam hogy válogatós vagyok, csak egy bizonyos emberfajtával tudok jól kijönni és az a csaj pont olyannak tűnik.
jó de mikor 15 éves voltál biztos nem volt tiktok :-D
am igazatok van, de attól még az érzéseimnek nem tudok parancsolni. majd valami metal koncerten kicsápolom magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!