Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belezugtam egy nőbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belezugtam egy nőbe?

Figyelt kérdés

Az alap felállas, hogy ő ukrán, én pedig magyar.

Közös nyelven pedig ami az angol.

Ő is és én is csak alapfok megy.

Legtöbbször gugli fordítón keresztül beszélünk eleinte.

Viszont ez nem volt gond.

Hogy egy alap dolgot nem 5 perc alatt beszélünk meg, hanem 20 perc alatt.

Sőt, mivel ő diplomás ukrán nyelvtan tanár, tanított engem minden nap ukránul.

Mára már egeszén jól megy.

Így egyre jobban értettük egymást.

És én nem igazán értem őt most.

Mert 2 hete közölte, ő nem akar tartós kapcsolatot.

Pedig megismert engem. Megismerte a kislányomat is

Sokszor elmondta hogy szeret.

Sajat hazam van, kocsim.

Magas vagyok, izmos, jóképű, szexuálisan is passzoltunk, imadtam őt...mégis lelép.

Miközben ő egy vendegmunkás...aki szállodaban lakott mig hozzám nem költözött, nulla egisztencia.

Gyönyörű szép nő de akkor is bakker..

Azt mondta Ő megy haza ukrajnába most, mert ott a csaladja stb. Es ő nem akar magyarorszagon élni és nem akar raktarban dolgozni.

Es majd látogassam meg....

Úgyhogy múlt héten felmondott a melóhelyen....ma kivittem a keletibe...csókolóztunk...aztán felszállt a vonatra és elment.

Szerinted?

8 hónapot voltunk együtt.

6 hónapot laktunk együtt.

Am csak azert fura ez nekem, mert ha megismerek egy nőt...randizunk, megismerjük egymast...és 3-4 het után màr össze akartak költözni velem meg hogy tegyem anyává téma jött eddig.

De ő masmilyen csaj.

Ő magányos farkas, akit nem erdekel hetkóznapi anyagi erdek.

És pont ez tetszett meg benne.

Elsőre persze az hogy milyen gyönyörű szèp.

Masodikra viszont az, hogy ő egy csokor virágot es egy setát ahol beszélgetünk, ahol elmondtam neki hogy szeretem.

Sokkal többre ertékelt mint egy wellness hetvéget mint a többi csaj.

Őt is elvittem, de mondta hogy erre semmi szükség és hogy tegyük félre ertelmesebb dolgokra ezt a pénzt.

Ő 1 igazi volt.. aztán lelépett megis...ba sszameg.

2023. aug. 10. 18:53
 1/7 Ghgj ***** válasza:
80%
Mitől volt igazi? :D Gyönyörű és egy épkézláb mondatot nem tudsz vele váltani, szóval azt vetítesz bele, amit akarsz. Ennyi igényed van egy nőtől? Izgasson szexuálisan és ne legyen személyisége? Gratulálok. :D
2023. aug. 10. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valaki kellett neki mig itt volt amugy meg nem.
2023. aug. 10. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Jó nagy hülye balek vagy.😂😂

Így lehet jól lehúzni a magadfajtákat.Először megfelel a semmi is, majd aztán jönnek az igények.Egy tapasztalt nő mindig így kezdi a lehúzást.

Ez a nő is tudja, hogy f*sz feláll, ész megáll.Most még a 0-val is beéri, ő magányos farkas.Aztán csak fizetni fogsz, hogy ne legyen már akkora magányos farkas, meg hogy a kukidat belelógathasd a puncijába.Aztán odaköltözik a szép házadba, stb stb.

Pláne egy ukrán nőtől, akivel beszélgetni sem tudsz, nem tudom mit remélsz.

Te olyan vagy, mint a hülye öregasszonyok, akik a nyaraláson a helyi tizenéves fiúkkal keféltetik magukat "szerelemből".Aztán azoknak is hol ez kéne, hol az.Utalj pénzt anyám szívműtétjére, stb.Persze nyilván 2 szónál többet makogni semmilyen nyelven nem tudnak ők sem egymással.

2023. aug. 10. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

"Ő is és én is csak alapfok megy."

Látom, a magyar neked sem megy.:D

2023. aug. 10. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
6 hónapig ingyen szállásoltatta magát nálad, de ja, neki semmit sem számítanak az anyagiak. Nem lehetsz ennyire vak. Amúgy sajnálom őket, nálam több háborús menekült is lakott, ki hosszabb, ki rövidebb ideig, én se kértem egy fillért se tőlük, de én nem is vártam cserébe semmit. Úgy értem, te tudat alatt meg akartad vásárolni a szerelmét. Én nem, amúgyis nő vagyok, csak segíteni akartam, főleg azoknak, akik háziállattal menekültek, ők voltak a legkiszolgáltatottabbak. Nem fényezem magam, csak próbálom megvilágítani, hogy nem jó irány, ha egy nő szívét meg akarják venni, taszító. Persze jó dolog, ha a férfi gáláns, de amikor le akarja kötelezni maga mellé a nőt, az nem jó. Lehet, hogy nem csak kihasznált, ettöl még az otthonát és a családját választotta és nem téged. Kötve hiszem, hogy ő szerelmes beléd.
2023. aug. 10. 23:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan jött ez hogy lehúzna engem...

Mikor 2 hónapig munkàt kerestem szinte teljes mértékben ő fizetett mindent.

2023. aug. 12. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy 6 hónapig megoldottad a lakhatását.
2023. aug. 12. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!