Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belezugtam egy nőbe?
Az alap felállas, hogy ő ukrán, én pedig magyar.
Közös nyelven pedig ami az angol.
Ő is és én is csak alapfok megy.
Legtöbbször gugli fordítón keresztül beszélünk eleinte.
Viszont ez nem volt gond.
Hogy egy alap dolgot nem 5 perc alatt beszélünk meg, hanem 20 perc alatt.
Sőt, mivel ő diplomás ukrán nyelvtan tanár, tanított engem minden nap ukránul.
Mára már egeszén jól megy.
Így egyre jobban értettük egymást.
És én nem igazán értem őt most.
Mert 2 hete közölte, ő nem akar tartós kapcsolatot.
Pedig megismert engem. Megismerte a kislányomat is
Sokszor elmondta hogy szeret.
Sajat hazam van, kocsim.
Magas vagyok, izmos, jóképű, szexuálisan is passzoltunk, imadtam őt...mégis lelép.
Miközben ő egy vendegmunkás...aki szállodaban lakott mig hozzám nem költözött, nulla egisztencia.
Gyönyörű szép nő de akkor is bakker..
Azt mondta Ő megy haza ukrajnába most, mert ott a csaladja stb. Es ő nem akar magyarorszagon élni és nem akar raktarban dolgozni.
Es majd látogassam meg....
Úgyhogy múlt héten felmondott a melóhelyen....ma kivittem a keletibe...csókolóztunk...aztán felszállt a vonatra és elment.
Szerinted?
8 hónapot voltunk együtt.
6 hónapot laktunk együtt.
Am csak azert fura ez nekem, mert ha megismerek egy nőt...randizunk, megismerjük egymast...és 3-4 het után màr össze akartak költözni velem meg hogy tegyem anyává téma jött eddig.
De ő masmilyen csaj.
Ő magányos farkas, akit nem erdekel hetkóznapi anyagi erdek.
És pont ez tetszett meg benne.
Elsőre persze az hogy milyen gyönyörű szèp.
Masodikra viszont az, hogy ő egy csokor virágot es egy setát ahol beszélgetünk, ahol elmondtam neki hogy szeretem.
Sokkal többre ertékelt mint egy wellness hetvéget mint a többi csaj.
Őt is elvittem, de mondta hogy erre semmi szükség és hogy tegyük félre ertelmesebb dolgokra ezt a pénzt.
Ő 1 igazi volt.. aztán lelépett megis...ba sszameg.
Jó nagy hülye balek vagy.😂😂
Így lehet jól lehúzni a magadfajtákat.Először megfelel a semmi is, majd aztán jönnek az igények.Egy tapasztalt nő mindig így kezdi a lehúzást.
Ez a nő is tudja, hogy f*sz feláll, ész megáll.Most még a 0-val is beéri, ő magányos farkas.Aztán csak fizetni fogsz, hogy ne legyen már akkora magányos farkas, meg hogy a kukidat belelógathasd a puncijába.Aztán odaköltözik a szép házadba, stb stb.
Pláne egy ukrán nőtől, akivel beszélgetni sem tudsz, nem tudom mit remélsz.
Te olyan vagy, mint a hülye öregasszonyok, akik a nyaraláson a helyi tizenéves fiúkkal keféltetik magukat "szerelemből".Aztán azoknak is hol ez kéne, hol az.Utalj pénzt anyám szívműtétjére, stb.Persze nyilván 2 szónál többet makogni semmilyen nyelven nem tudnak ők sem egymással.
"Ő is és én is csak alapfok megy."
Látom, a magyar neked sem megy.:D
Nem tudom honnan jött ez hogy lehúzna engem...
Mikor 2 hónapig munkàt kerestem szinte teljes mértékben ő fizetett mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!