Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belezúgtam egy (férfi) barátomba, elmondjam neki vagy csendben lépjek túl rajta?
A történet röviden: kb 2 éve ismertem meg a munkahelyemen és már az első pillanattól kezdve vonzódom hozzá. Mindig is jól kijöttünk egymással, de én nem mertem és nem is akartam soha kezdeményezni. Ennek az egyik oka, hogy ő sokkal magasabb pozícióban dolgozott, a másik pedig hogy “állítólag” volt barátnője akkoriban. Nem beszélgettünk túl sokat privátban, mondhatni inkább csak munkahelyi barátság volt a miénk.
Később viszont ő ajánlatot kapott egy másik cégtől, ezért felmondott. Ezután megszakadt a kapcsolat köztünk pár hónapra, de aztán megint elkezdtünk beszélgetni. Ezek már sokkal személyesebb hangvételű beszélgetesek voltak, mondhatni túlfűtött hangulatban - hiszen mindenféle 18+os téma előkerült köztünk, sokszor éjszakába nyúlóan, órákig beszélgettünk. Az számomra elég nyilvánvaló volt hogy én is tetszem neki, mert többször utalt rá. Konkrétan kikezdeni vele viszont továbbra sem akartam, mert úgy voltam vele hogy elég egyértelmű jeleket adtam, ha erre nem lép akkor biztos nem akar semmit tőlem. Azt, hogy van, vagy volt-e barátnője a mai napig nem tudom mert elég ködösen beszél a párkapcsolatairól. Közösségi médián nyoma sincs barátnőnek, ill. most már minden nap beszélgetünk, tudom hogy nagyjából mikor mit csinál, hol van éppen. Ebbe az életvitelbe komoly kapcsolat nem fér bele az biztos. Próbáltam picit eltávolodni tőle, ha már közelebb kerülni nem sikerült. Ilyenkor ha nem reagáltam az üzeneteire mindig felhívott hogy ugye nincs baj… Rendszeresen - azaz naponta- érdeklődik hogy mivan velem éppen. Mindenben segít kérés nélkül, bármi gondom-bajom van ő ajánlja fel hogy megoldjuk. Találkozni néha szoktunk - párszor pl nálam aludt - de nem történt köztünk semmi. Az én meglátásom az, hogy csak barátként tekint rám, de azért szeret velem flörtölgetni is néha…
Engem viszont ezek a mindennapos beszélgetések és a törődés amit tőle kapok kikészít, mert totálisan belé vagyok zúgva és többet akarok tőle mint barátság… Még a legjobb barátaimmal sem beszélek ennyit, mint vele. Nem tudom mit tehetnék ebben a szituációban… persze a legokosabb döntés az lenne, ha megszakítanám vele a kapcsolatot, de ő meg ezt nem hagyná csak így magyarázat nélkül…
N
Tudom fura lesz amit írok, de ha már azon gondolkodsz, hogy inkább megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, akkor nincs mit veszítened. Ülj le mellé és kérd meg hogy olvassa el az ide kiírt kérdésedet.
Persze sokkal jobb lenne egy beszélgetés ezzel kapcsolatban, de ugye ez 2 év alatt nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!