Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tegyek, ha belezúgtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek, ha belezúgtam egy nagyon jó barátomba, aki ezelőtt évekig friendzone-ban volt? :/

Figyelt kérdés
Amikor ezt a srácot megismertem pár éve a munkahelyemen, nekem éppen barátom volt akibe szerelmes is voltam. A srác, hogy finoman fogalmazzak, nem a legjobb pasi külsőre, pont ezért ha nem lettem volna foglalt, akkor sem tudtam volna elképzelni vele többet. Ő viszont mindig is többet akart, de soha nem tolakodóan. Időközben neki is volt 1-2 szerelmi csalódása (szegényt csak hülyítették a nők), és a mi kapcsolatunk is megromlott az akkori barátommal. Általában együtt 'depiztünk', próbáltuk egymást vigasztalni, de kizárólag barátként - részemről legalábbis, ő soha nem tett rólam. :D Amikor végülis szakítottunk az exemmel, egyre több időt töltöttem vele és megláttam benne olyan dolgokat amiket azelőtt nem, tetszett, hogy nem az a tipikus bunkó pasi hanem inkább a 'jófiú' kategória, aki akkor is szívesen tölti velem az idejét, ha tudja hogy én nem akarok tőle semmit. Pont ezért, elkezdtem hozzá vonzódni és jeleztem h szeretném ha több lenne köztünk... Persze nagyon örült, el se akarta hinni miután évekig erre várt. :) Viszont pár hét, maximum 1-2 hónap lelkesedés után elkezdett hanyagolni és közölte, hogy neki aztán nem kell barátnő, meg semmi komoly, ő csak azt szeretné ha összejárnánk d*gni és ugyanúgy barátok maradnánk. Nekem ez elég rosszul esik, mivel én tényleg kezdtem megszeretni... Normál esetben erre azt mondanám, hogy jó akkor hagyjuk egymást, de nekem ő volt a legjobb barátom azelőtt és emiatt is nagyon hiányozna. Ezenkívül elég nehéz helyzetben van (munkahelyi és családi gondok), nincs szívem azt mondani neki most, hogy ne keressük egymást.
2018. febr. 13. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
szerintem ha ilyen jóba vagytok, derítsd ki, hogy miért modta ezt.
2018. febr. 13. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Felejtsd el, valoszinuleg eddig is csak dugni akart. Tipikus dolog, a legtobb friendzoneolt srac nem azert marad a csaj mellett, mert annyira jo barat, hanem lesi, mikor jut neki megis pna.
2018. febr. 13. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Dehát maradhatott barátok és közben összejártok dugni. Neked nem tetszik a barátság úgy, hogy csak te akarsz többet? Szimplán elkerültétek egymást.

31/f

2018. febr. 13. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Kamu kérdés.
2018. febr. 13. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Ulj le vele beszeljetek at. Ereztesd vele, hogy nem teher leszel mellette a sok gond kozott, hanem pont hogy szeretned ha egymas mellett alakulna ki szepen az eletetek 😊
2018. febr. 13. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:
4%
Ordas nagy kamu. Barátzónából nincs kiút, ezt mindenki tudja.
2018. febr. 13. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu, csak nagyon ritka. Épp egy érzékenyebb idöszakomat éltem a szakítás miatt, és jól esett hogy foglalkozott velem
2018. febr. 14. 01:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben nem egymásra van szükségetek, nem kötelező kapcsolatot tartanotok egymással.
2018. febr. 14. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!