Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek, ha belezúgtam egy nagyon jó barátomba, aki ezelőtt évekig friendzone-ban volt? :/
Figyelt kérdés
Amikor ezt a srácot megismertem pár éve a munkahelyemen, nekem éppen barátom volt akibe szerelmes is voltam. A srác, hogy finoman fogalmazzak, nem a legjobb pasi külsőre, pont ezért ha nem lettem volna foglalt, akkor sem tudtam volna elképzelni vele többet. Ő viszont mindig is többet akart, de soha nem tolakodóan. Időközben neki is volt 1-2 szerelmi csalódása (szegényt csak hülyítették a nők), és a mi kapcsolatunk is megromlott az akkori barátommal. Általában együtt 'depiztünk', próbáltuk egymást vigasztalni, de kizárólag barátként - részemről legalábbis, ő soha nem tett rólam. :D Amikor végülis szakítottunk az exemmel, egyre több időt töltöttem vele és megláttam benne olyan dolgokat amiket azelőtt nem, tetszett, hogy nem az a tipikus bunkó pasi hanem inkább a 'jófiú' kategória, aki akkor is szívesen tölti velem az idejét, ha tudja hogy én nem akarok tőle semmit. Pont ezért, elkezdtem hozzá vonzódni és jeleztem h szeretném ha több lenne köztünk... Persze nagyon örült, el se akarta hinni miután évekig erre várt. :) Viszont pár hét, maximum 1-2 hónap lelkesedés után elkezdett hanyagolni és közölte, hogy neki aztán nem kell barátnő, meg semmi komoly, ő csak azt szeretné ha összejárnánk d*gni és ugyanúgy barátok maradnánk. Nekem ez elég rosszul esik, mivel én tényleg kezdtem megszeretni... Normál esetben erre azt mondanám, hogy jó akkor hagyjuk egymást, de nekem ő volt a legjobb barátom azelőtt és emiatt is nagyon hiányozna. Ezenkívül elég nehéz helyzetben van (munkahelyi és családi gondok), nincs szívem azt mondani neki most, hogy ne keressük egymást.2018. febr. 13. 20:19
1/8 anonim válasza:
szerintem ha ilyen jóba vagytok, derítsd ki, hogy miért modta ezt.
2/8 anonim válasza:
Felejtsd el, valoszinuleg eddig is csak dugni akart. Tipikus dolog, a legtobb friendzoneolt srac nem azert marad a csaj mellett, mert annyira jo barat, hanem lesi, mikor jut neki megis pna.
3/8 anonim válasza:
Dehát maradhatott barátok és közben összejártok dugni. Neked nem tetszik a barátság úgy, hogy csak te akarsz többet? Szimplán elkerültétek egymást.
31/f
5/8 anonim válasza:
Ulj le vele beszeljetek at. Ereztesd vele, hogy nem teher leszel mellette a sok gond kozott, hanem pont hogy szeretned ha egymas mellett alakulna ki szepen az eletetek 😊
6/8 anonim válasza:
Ordas nagy kamu. Barátzónából nincs kiút, ezt mindenki tudja.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem kamu, csak nagyon ritka. Épp egy érzékenyebb idöszakomat éltem a szakítás miatt, és jól esett hogy foglalkozott velem
2018. febr. 14. 01:51
8/8 anonim válasza:
Amennyiben nem egymásra van szükségetek, nem kötelező kapcsolatot tartanotok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!