Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő is és én is foglalt vagyok, mégis belezúgtam?
Új munkahelyemen teljesen belezúgtam egy kollégámba. Hetek óta csak ő jár a fejemben, alig tudok enni, és iszonyatosan vágyok rá, másra se tudok gondolni, csak hogy hevesen egymásnak essünk...
A borzasztó a dologban, hogy én 8 éve kapcsolatban vagyok... de a párommal már hónapok óta semmi intimitás nincs közöttünk, amióta bejött a kollégám képbe, azóta nem is kívánom őt, idegesít... Folyton csak veszekszik velem, ő egész nap oda van horgászni, de elvárja hogy én a maradék munka mellett amit még el kéne végezzek itthon, még főzzek, takarítsak, stb...
Szóval próbáltam közelíteni a kollégám fele, csak hogy valamennyire mégis sikerüljön megismernem, de sajnos mint kiderült, van barátnője...
A párom most elment a haverjaival kocsmázni, de nem is baj, mert legalább ki tudom sírni magam... Teljesen beleéltem magam a másik pasiba és most hogy kiderült, hogy nem lehet közöttünk semmi, iszonyatosan fáj... Nem tudom azt se egyáltalán hogy fogok tudni bemenni dolgozni sírás nélkül... Ráadásul emiatt is rosszul érzem magam, hogy van párom, én mégis más pasiról fantáziálok...
Teljesen össze vagyok zavarodva és borzasztóan fáj ez az egész... Volt már valaki ilyen helyzetben? Hogy tudnám ezen túltenni magamat?
Én nem voltam ilyen helyzetben,de ha tanácsolhatok valamit/valamiket:
- Lépj ki a jelenlegi kapcsolatodból mert nem vagy benne boldog
- Ha kiléptél akkor utána próbáld túltenni magad a másik fiún
- Ha túltetted magad,kezdj el új embereket megismerni.
Szerintem ez lenne a legjobb amit tehetsz saját magad érdekében! Ha a pároddal nincs intimitás és burkoltan más problémád is van vele (házicselédség stb) akkor tiszteld meg magad azzal,könnyítsd meg az életed egy rossz kapcsolatból való kilépéssel.
Voltam...
Tudom, mennyire fel tud dobni, és le tud húzni a depibe a dolog egyszerre...
Azonban ez:"iszonyatosan vágyok rá, másra se tudok gondolni, csak hogy hevesen egymásnak essünk" nem szerelem, hanem VÁGY.
Nekem kb fél évembe került, míg tényleg(és nem a magam bemesélése végre) túljutnom rajta, pedig nem is találkoztunk, csak ritkán, és minden egyes nap ezalatt az eszembe volt.. Azt gondoltam, hogy ez szerelem, valahol az is, plátói.
De az volt a háttérben, hogy a részinformációkat, kis szeleteket amiket megtudtam az elején róla, ezek alapján lett szimpatikus. Ezek alapján alkottam róla egy képet, hogy ő milyen, és gondoltam azt, hogy ez a pasi KELL. Olyan mint én, úgy gondolkodik, mint én, jó a humora, a szívem összeszorult a hangjától is, dobogott ezerrel.
Nem jövök zavarba férfiaktól, de őt ha megláttam is, kész voltam.. Zavarban voltam, mondom ez hihetetlen.
DE neki is párja volt és nekem is, szar egy helyzet. Mondom, hónapokig őrlődtem magamban, hogy ez hogy történhetett.
Aztán amikor már nem csak 1-1x találkoztunk, egyre jobbam megismertem belőle.. ÉS egyre kevésbé hasonlított az első találkozások képéhez... Leomlott az idill, és visszatértem a földre. :)
Viszont nálad érthető módon történt mindez, nem épp jó jelenleg a kapcsolatod. Az ilyen egy jelzés, hogy rossz irányba haladsz a kapcsolatodban.
Nem tudom, erről beszéltetek-e már a pároddal( már a problémákról, hogy nem szentel neked kellő figyelmet, nem töltötök együtt elég minőségi időt, és a szexualitás része halott a dolognak...).
Ez ráadásul őt is érinti rendesen, nem szabad homokba dugni a fejed.
ÉS nem kötelez benne maradni egy kihűlt kapcsolatban, ha a másik már a füle botját sem mozdítja, hogy minden újra normális legyen.
HA semmi sem téríti észhez, és nem érdekli ez az állapot, amit leírtál, tehát nem partner a megjavításában ( kihűlt dolgok és szexuális életetek 0), én elmondanám azt is, hogy más férfi felkeltette az érdeklődésed, így első sorban szeretnéd, ha kettőtök között megpróbálnátok feldobni a kapcsolatot, mert ez így nem jó. Sőt, ha nem foglalkoztok vele, csak rosszabb lesz.
N
Most képzelj el hasonlót, csak családapaként...
Válj el nyugodtan, semmi veszteni valód sincs, csak nyerhetsz vele. Ha ezzel a pasival nem is jön össze, lesz helyette másik. Jóképűbb, gazdagabb, nagyobb pénisszel, csak jól kell választanod a megszámlálhatatlan jelentkező közül.
kiállsz a párod elé, és megbeszélitek , hogy mi legyen a folytatás!
Vagy felvirágoztatjátok és mindent megtesztek a kapcsolatért, vagy pedig különváltok. Ez így nem egészséges, ami most van, lelkibörtön, kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!