Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha belezúgtam egy kollegámba?
Már itt dolgozok egy éve titkárnőként, napi szinten találkozunk, de eddig semleges volt nekem. Az elmúlt időben viszont kicsit több volt köztünk a kontakt, mindig kedves velem és a kezünk is összeért véletlenül mire egy pillanatra egymás szemébe néztünk de én teljesen zavarba jöttem. Azóta csak rá gondolok és vele fantáziálok... Látszólag ő semleges velem, leköti a munkája. Pedig nem vagyok csúnya, sok pozitív visszajelzést kapok. Mindig magabiztos vagyok de most úgy érzem magam mint egy szerencsétlen... ránézni se merek már mert nem akarom beégetni magam hogy teljesen zavarban vagyok... Facebookon se jelölt be ismerősnek, én meg nem merem... úgy láttam nőtlen de sok női ismerőse van és kicsit féltékeny is lettem...
Volt már valaki hasonló helyzetben? Mit csináljak? Nagyon szenvedek ettől a helyzettől.
27/N
Nekem ne mond...
Egy ideje már állandóan eszembe jut az egyik munkatársam, vele fekszem, vele kelek, én sem tudom mitévő legyek.:D Ha meglátom az a baj, ha nem látom az a baj.
Sokszor nem bánom ha sok a munkám, addig sem gondolok rá.
Olyan vagyok akinek ha megtetszik valaki, akkor ahhoz nagyon ragaszkodni kezdek.
Abból még nem lesz semmi ha bejelölöd ismerősnek (főleg ha neki sok van). Egy próbát megér. Hátha írni fog neked,ha nem,akkor te írj neki. Találj ki valami ürügyet a munkával kapcsolatban és hátha más irányba is elkalandoztok majd...
Viszont ha nem lesz veled kedves és szótlan lesz vagy nem válaszol egy bizonyos ideig, illetve se szóban se írásban nem hív meg valahová még akkor sem ha te utalgatsz rá, feldobod ötletként, akkor szerintem hagyd annyiban a dolgot, ő nem szeretne tőled komolyabbat, többet a munkakapcsolatnál.
Szóval ne éld bele magad nagyon (vagy már késő?:D), mert nem biztos hogy ő is úgy érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!