Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Megismertem egy csajt. Össze is jöttünk. És nagyon jó vele. És ő egy ilyen igazi 10pontos. Volt már sok szép csajom, de ennyire szép mint ő még nem. Szerintem szeretem is őt. Mert egész nap róla ábrándozok mikor nincs velem. Nem szoktam random nőknek bemutatni a lányomat de neki igen. És 5 perc alatt a legjobb barinők lettek. Azóta is full szeretik egymást. A lányomnak még nem mondtam el hogy ő a csajom szóval ő csak jön velünk időnként.
Tehát ez eddig idil.
Viszont a környezetemben mindenki úgy beszél a csajról hogy kú rva palánta, meg aranyásó.... Viszont velem ő nem ilyen.
És az ismerőseink nem is tudják hogy mi együtt vagyunk.
És akkor pénteken a barátaimmal vacsoráztunk. És az egyik csajt hívta az anyja. Hogy rajta kapta a csajomat meg a 72 éves apját hogy összebújva fekszenek. Idegbe jöttem eléggé,de nem mutattam ki.
Aztán gondolkodtam. És tudom hogy a nőknek 3 fegyvere van.
A fiatalság, a szépség, és a gyengédsëg.
És ennyi.
Én meg nem vok naiv, tudom hogy mi minden kell az érvényelüléshez. Nekem se munkával lettek lakásaim, kocsim, pénzem.
Ezért is nem ítélek el senkit se.
Viszont azt nem tudom hova tenni hogy meg van mindenük és ő mégis ezt tette.
Tegnap átjött. Szembesítettem és még sose ütöttem meg nőt de kapott egy kiba szott nagy pofont.
Sírt.
Aztán kérdeztem tőle hogy te ezt csinálod amikor nem vagy velem?
És akkor elmondott mindent. A belem kifordult. Hogy igen âtjár palikhoz de nem fekszik le velük. Csak összebújnak meg ilyenek, meg a lábát puszilgatják. és ezért komoly pénzeket fizetnek .... És hogy engem szeret.
Én viszont most kivagyok... Mert a csajban nincs meg az alapvető erkölcsi érzék. Hogy ilyesmit pénzért se.
Viszont szeretem őt. És kúr vára nem tudom hogy most mit csináljak.
A legnagyobb bajt abban látom, hogy itt kérdezed meg, hogy mit csinálj. Minden épelméjü, normális értékrenddel rendelkező férfi kérdés nélkül hajítaná ki ezt a nőt.
Te is csak a f.ddal gondolkozol, mert az egyetlen erényének azt tudtad elhozni, hogy a csaj 10 pontos. A szépség múlandó. Ami viszont mindig marad, az a karakter. El lehet dönteni, hogy mi mennyit ér számodra. De te döntesz, a te életed.
2. Igazad van.
De adott az élet ami rövid.
Jönnek mennek benne a nők és nem érintenek meg érzelmileg. Együtt élt évek alatt se.
Viszont ez a kis kú rva érzelmileg is megérintett engem.
Ez meg nagyon ritka érzés. Ez az érzés pedig olyan mint egy kincs. És e kincs birtokában az élet gyönyörű, az élet tökéletes.
E kincs nélkül, a szerelem nélkül az élet sza r.
De közben meg balek se akarok lenni.
Ezért nehéz ez most.
Egy pofozkodós embernek kb csak egy tanácsot lehet adni: hagyd ott.
Légy őszinte magaddal; amúgy is csak a farkad szereti a csajt, semmi más pozitívumot nem mondtál róla, csak azt hogy milyen jól néz ki.
Tényleg undorító ha megcsalnak, szóval van feléd szimpátiám, de azért próbáld meg átértékelni a saját viselkedésedet is, hogy a jövőben elkerüld az ilyen helyzeteket, mert nem vezet semmi jóra az indulatosság. Mondom ezt olyan emberként akit szintén megcsaltak, de nem ütöttem. Szakítottam és bőgtem egy sort, de legalább a tartásom és emberségem megmaradt.
7.
Most már én is látom hogy az.
Egy traumatizált nyomorult pont ahogy írod. Hiába született olyan nagyon szép testbe.
Lelkileg és erkölcsileg ő egy nulla ember.
Beszélgettünk sokszor erről és ő tudatában van annak hogy milyen nagyon szép, meg nem is.
Mikor ketten vagyunk ő egy önbizalom hiányos kedves vigyorgó kiscsaj,nem egy bombázó.
És kedves, szeret engem.
Ezért sza r nekem ez kú rvára.
Mert ott a másik énje.
A műszempillâs baba arcú miniruhás bombázó, aki után mindenki forog és jó pénzért dugható.
De nem kell hogy ilyen maradjon. Kérdés hogy tud e és akar e változni, fejlődni..
Szerintem nem fog..
Most a héten eldöntöm mi lesz.
Nem ő a nulla. Hanem akik azzá tették hogy ez legyen belole. Nyilván már gyerekként is abuzálva volt.
Erre te se vagy kulonb csak fenyíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!