Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Pár hónapja beszélünk, találkozgatunk egy lánnyal. Úgy vettem észre a jelekből, hogy bejövök neki és tuti többet akar barátságnál...
Rákérdeztem, hogy mit érez, bejövök e neki mint pasi, de letagadta, zavarba jött, nevetgélt stb... Miért csinálja ezt??
Onnan tudom biztosra, hogy ismerem egy barátnőjét és rákérdeztem, nem volt egyszerű kihúzni belőle de elmondta hogy nekem van igazam és ő sem tudja miért tagadta le, csak ne mondjam el, hogy elmondta.
Azért, mert ezt hoztad ki belőle.
Nem rákérdezni kellett volna, hogy "bejövök-e neked?" - mint egy béta, vagy
valami nagyképű pasi, hanem neked kellett volna kezdeményezni, és a tudtára adni, hogy ő bejön neked. Ha kölcsönös a vonzalom, akkor elfogadta volna a közeledésed. De így csak zavarba hoztad.
A másik: lehet, nem zavarba hoztad, hanem kinevetett téged. Lehet bejöttél neki, de olyan rosszul vezetted fel a kérdésed, hogy idétlennek tűntél, és nevetett egy jót rajtad, vagy eleve be sem jöttél neki sosem.
"Pár hónapja beszélünk, találkozgatunk egy lánnyal."
Te mit gondolsz, miért beszél és találkozgat veled?
Hát nem tudom. Nyilván nem vagyunk egyformák. Lehet, neked másképp reagálnak a nők.
Nálam az van, ha valaki tetszik nekem, és kölcsönös az érdeklődés, akkor elfogadja a közeledésem.
Az elképzelhetetlen, hogy nevessen ilyen helyzetekben. Most eszembe jut egy eset, amikor az egyik csajnak felvetettem, hogy randiznunk kellene, és nevetett (kinevetett) engem.
Szóval a magam példájából inkább arra tippelnék, hogy a csaj téged is kinevetett, azért tagadott. A zavar meg azért volt nála, mert nem akart téged megbántani, és cikinek tartotta a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!