Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Pár hónapja beszélünk, találkozgatunk egy lánnyal. Úgy vettem észre a jelekből, hogy bejövök neki és tuti többet akar barátságnál...

Rákérdeztem, hogy mit érez, bejövök e neki mint pasi, de letagadta, zavarba jött, nevetgélt stb... Miért csinálja ezt??

Onnan tudom biztosra, hogy ismerem egy barátnőjét és rákérdeztem, nem volt egyszerű kihúzni belőle de elmondta hogy nekem van igazam és ő sem tudja miért tagadta le, csak ne mondjam el, hogy elmondta.

júl. 15. 10:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Mert zavarban van. Ennyi.
júl. 15. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Elég nagy hibát követtél el, hogy "kihúztad" a barátnőből a csaj véleményét. Egyrészt elérted, hogy a barátnő áruló legyen. Másrészt arról tettél tanúbizonyságot, hogy milyen erőszakos vagy.

El tudom képzelni, hogy milyen lehetett az a beszélgetés, de azt hiszem, most már összeállt a puzzle:

Bejöttél a csajnak, de már nem, ezért nevetett ki (igen, ez kinevetés volt).

Egy nő nem neveti ki azt a srácot, akiben a FÉRFIT látja.

Szóval szerintem erre már vizet ihatsz.

júl. 15. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja beszélgettek, találkozhattok. Kézenfogva jártok? Volt csók? Ha nem, miért nem kezdeményezted? Avagy még csak tinik vagytok és rossz kategóriába tetted a kérdést?
júl. 15. 12:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük a dolgot és bocsánatot kért a viselkedéséért. Úgyhogy nem én voltam a "bunkó" ahogy itt páran leírtak...
júl. 16. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!