Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miert csinalja ezt a srac?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalja ezt a srac?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen szerelmes lettem egy kollegamba, sokat beszelgettunk es jol elvoltunk, de csomoszor hivtam, hogy csinaljunk valamit munkan kivul, amit ő is szeret, mindig kitalalt valami kifogast, hogy miert nem tud jonni. Pletykakat hallottam rola, hogy masoknak azt mondta, ő nem randizik senkivel, ő nem akar kapcsolatot (amugy 31 eves) senkivel.

Honapokon at napi szinten beszeltunk messengeren (mint most megtudtam, massal nem is beszel a cegtol, csak velem), majd elhivtam kutyat setaltatni, ahova meglepo modon eljott, majd ezutan kezdett kevesebbet irni es hagytam a fenebe. Nem is jelentkezett kb. hetekig, majd hirtelen ujra irni kezdtunk.

Csakhogy en addig megismertem valakit, akivel randizgattam egy ideig. Vele se jott ossze es nagyon kiborultam. Ezt elmeseltem ennek a kollegamnak nagy korvonalakban, hogy most ezert rosszul vagyok, kicsit osszetort a szivem, stb., és most megint furanak erzem, egyaltalan, 1 napjaba telt, hogy visszairjon ezutan, de akkor se arra, ami miatt szomoru voltam, hanem vmi apro dologra amit ezutan irtam valamivel kapcsolatban. Es azota se ir ujra kb semmmit, nem tudok rajta kiigazodni. Ugy erzem, haragszik ram, de miert?

júl. 20. 12:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mierr haragudna. Csak kollegának tart es ennyi. Neha unaloműzőnek is talán. De nem akar semmit.
júl. 20. 12:07
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem haragszik rád. Egyértelműen nem akar tőled semmit. Max jó ismerősök vagytok az ő szemében. Te meg baromira kapcsolatfüggő selejt vagy aki nem képes farok nélkül élni. A farkak helyett inkább magaddal foglalkozhatnál. "Szerelmes" vagy a kollégába és mégis mással randiztál. Na ezért vagy társfüggő. Először ki kéne heverni, egyedülállóként megtalálni a helyed és csak aztán randizni más fiúkkal.
júl. 20. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Nos elhívod randizni, majd utána tőle vársz lépést, amikor te tetted meg az elsőt. Talán ő is arra várt, hogy te lépj ha bejött a randi. Aztán ezután te más pasival kezdtél kavarni, amit még neki is kipletykálsz mintha a barátnőd lenne, és csodálkozol, hogy nem közeledik hozzád mint férfi, hanem inkább csak mint haver ha épp ráér reagál. Az ilyen ide-oda csapongó nőket én se tudnék túl komolyan venni, szóval átkerülne alkalmira jó kategóriába, de ha munkatárs az alkalmi téma meg nem épp jó döntés, így marad a sima haverság. 34/F
júl. 20. 12:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, elhivtam randizni, az en első lepesem utan nem ő jott volna? Nem tett semmit, sot visszahuzodott, most viszont, amikor hagytam es mint "baratnonek" elmondtam a dolgaimat, pont emiatt ugy erzem, meg van bantva. Miert, ha haverjanak tekintett?
júl. 20. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megbántódva. Nem akar veled járni. Ha akarna elhívott volna randizni. Nem kellesz neki. Fel fogod végre?
júl. 20. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem akar tőled semmit. Szimpla unaloműzés vagy neki. Csak nem veszed a lapot.
júl. 20. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Eddig sem akart tőled semmit, ezután meg pláne nem.

Emberileg biztosan szimpatikus voltàl neki, viszont most,hogy kiteregetted neki a magànügyeidet, annyi esélyed sincs semmire, mint amennyi eddig esetleg lehetett volna.Legalàbbis én így látom.

júl. 20. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy meleg vagy nem tetszel neki. Nincs mit tul gondolnod ezen.
júl. 20. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak belekepzeled. Nem haragszik, csak tojik rad, ennyire egyszerű. Egyetlen egyszer sem éreztem azt a történetből, hogy ne lehetne rajta kiigazodni, konzekvensen nem erdekled.
júl. 20. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar tőled semmit. Ilyen egyszerű.
júl. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!