Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt a srac?
Munkahelyemen szerelmes lettem egy kollegamba, sokat beszelgettunk es jol elvoltunk, de csomoszor hivtam, hogy csinaljunk valamit munkan kivul, amit ő is szeret, mindig kitalalt valami kifogast, hogy miert nem tud jonni. Pletykakat hallottam rola, hogy masoknak azt mondta, ő nem randizik senkivel, ő nem akar kapcsolatot (amugy 31 eves) senkivel.
Honapokon at napi szinten beszeltunk messengeren (mint most megtudtam, massal nem is beszel a cegtol, csak velem), majd elhivtam kutyat setaltatni, ahova meglepo modon eljott, majd ezutan kezdett kevesebbet irni es hagytam a fenebe. Nem is jelentkezett kb. hetekig, majd hirtelen ujra irni kezdtunk.
Csakhogy en addig megismertem valakit, akivel randizgattam egy ideig. Vele se jott ossze es nagyon kiborultam. Ezt elmeseltem ennek a kollegamnak nagy korvonalakban, hogy most ezert rosszul vagyok, kicsit osszetort a szivem, stb., és most megint furanak erzem, egyaltalan, 1 napjaba telt, hogy visszairjon ezutan, de akkor se arra, ami miatt szomoru voltam, hanem vmi apro dologra amit ezutan irtam valamivel kapcsolatban. Es azota se ir ujra kb semmmit, nem tudok rajta kiigazodni. Ugy erzem, haragszik ram, de miert?
Eddig sem akart tőled semmit, ezután meg pláne nem.
Emberileg biztosan szimpatikus voltàl neki, viszont most,hogy kiteregetted neki a magànügyeidet, annyi esélyed sincs semmire, mint amennyi eddig esetleg lehetett volna.Legalàbbis én így látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!