Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a csaj, akivel ismerkedek? 23/F
Figyelt kérdés
Ha nem nézem meg hamar az üzenetét, akkor kitörli. Már előfordult kb. 5-ször, 6-szor. Lányok, ti mikor csináltok ilyet? xd
Mert ez így olyan, mintha azt hinné engem nem érdekel amit ír, pedig csak nem érek rá megnézni olyankor.
jún. 4. 19:16
1/5 Laylah válasza:
"Nem olvastad el nettó két percen belül? Jóvanakkor, nem is kell, nem fontos, hagyjuk, törlöm, majd megoldom egyedül/írsz te, amikor kegyeskedsz időt szánni rám"
Én abbahagynám az ismerkedést. Most még lehet vicces, később nem lesz az.
2/5 anonim válasza:
Ahogy írod, azt hiszi, nem érdekel téged az üzenete. Esetleg pont vmi igen személyeset vagy mondjuk pikánsat írt, és emiatt még pluszba kínosnak érezheti, hogy nincs x ideig reakció. Te ilyenkor amúgy rá szoktál kérdezni, mit írt, és miért törölte? Azt érdemes lenne azért finoman tisztázni, hogy nem tud mindig mindenki hamar írni, mit tudom én, 1 órán belül, de ha mondjuk 1 napig se nézed meg, az valóban nem mutat nagy érdeklődést. Jó, a leírás alapján én max. pár órára tippelnék, szóval, abszolút nem kéne, hogy hülyeségeket gondoljon.
3/5 Noren1989 válasza:
Ezért nem kell a tiktok generàcióval ismerkedni.
Welkàm tu dö modern wőrd!
4/5 anonim válasza:
Szimplán közöld vele hogy ,nem vagy mindig telefon közelben értse meg,vagy probáljatok közös megegyezzésre jutni,beszéljétek meg melyikötöknek mikor alkalmas mikor értek rá,és akkor beszéljetek..Engem is felidegesít ha vki nem válaszol vissza,de azért én nem vonom vissza,megértem ha el foglalt akár majdnem egy teljes nap😅viszont vannak olyan fiúk akik a csaj napját állandóan megnézzik,de válaszolni nem tudnak azért az már tényleg idegesitő😅
5/5 A kérdező kommentje:
Nálam csak 2 max. 3 óráról volt szó, amíg nem voltam otthon.
jún. 5. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!