Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálja a csaj?
Ismerkedem egy lánnyal,megbeszéltük randizunk. Múlt héten ráírtam hogy beszéljünk erre eltűnt.. Soha nem fordult még elő ilyen, mivel helyes vagyok meg sportos is. Miért tűnt el?
Elvileg sokat dolgozik,de miért nem szól?
Őszinte legyek halovány lövésem sincs! Lehet kibékült az exével, lehet több vasat tartott a tűzben (ahogy a pasik sem egy nővel leveleznek sokszor ugyebár...) és más ügyesebb volt, lehet csak gondolt egyet és női szeszélyből úgy döntött mégsem vagy annyira szimpi, hogy élőben is látni akarjon passsz...
Akármi is viszont az oka, a lényeg: olyanon rágódsz akivel még csak nem is találkoztál! Engedd el a storyt haver, nem ér ennyit. Azt írtad nem fordult még elő ilyen - akkor ha 10-ből 9 gólt berúgsz miért ezzel az egy esettel foglalkozol???
Nem lehet, hogy ez a túlzott magabiztosságod ijesztette el? Miért nem írsz neki mégegyszer és kérdezed meg?
Lehet beteg vagy tanul. Én akkor szoktam eltűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!