Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetemen egy csaj nyomul rám és folyton szivecskéket küldözget! De viszont van pasija, mit akar tőlem? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 23:12
1/7 anonim válasza:
Semmit nem jelent olykor.
Nekem is van egy ismerősöm, fű fa virágnak küldi csak úgy, amikor örül valaminek.
2/7 anonim válasza:
Semmit. Csak játszik. Rosszabb esetben cukkolnak direkt és a barátja a felbujtó. Ennek valószínűsége elég kicsi, de létező jelenség.
3/7 anonim válasza:
Rákérdeznék,előtte jól megölelgetném már ha tetszik.
Középsuliba volt hasonló,igazuk van itt az előttem lévőknek,játszik veled bár engem ölelgetett,flörtölt stb... Én meg élveztem.
4/7 anonim válasza:
Nem az az első kérdés, hogy ő mit akar, hanem, hogy te akarsz -e valamit tőle. Ha nem érdekel, akkor ne vegyél róla tudomást, ha igen, akkor kérdezz, rá.
5/7 anonim válasza:
A, Keverni a f*t, így összeugrasztani embereket;
B, Nem vesz észre, hogy nem a pasijának küldi.
6/7 anonim válasza:
Ez egy rifke.
Van pasija, aki gondolom egy papucsállatka, de azért a csaj talonban akar tartani pár jelöltet, ha izgalomra vágyna.
Szerintem ne vedd tudomásul, nézd levegőnek a gerinctelen kis p*csát. Azután észreveszi magát talán, ha nem akkor hidd el talál másik pasit, akinek küldözgeti a szíveket.
7/7 anonim válasza:
Úgy olvastam, hogy "szendvicskéket". 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!