Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a csaj akivel randizom szerintem földönkívüli?
Én hiszek az UFOK-ban tök nagy az univerzum kizárt, hogy ne létezzenek és ha már itt tartunk az sem kizárt, hogy közöttünk járnak. Na már most elkezdtem randizni egy eléggé gyanús lánnyal.
-Az intelligenciája kb Einstein vagy Hawking szintjén van nem tudok olyan témát mondani neki amire ne tudna válaszolni vagy hozzászólni. A kérdéseim 90%ara tudja a választ, amire még nem arra azonnal tudni akarja.
-Olyan mintha tudná, látná a jövőt
-Bármennyit zabál egy gramm sem látszik meg rajta valami extrém anyagcseréje van
-Feltűnően érdeklődik a sci-fi filmek, az űrutazás és a bolygók iránt
-Természetellenes fehér a bőre - de komolyan felénk max a hulláknak ennyire fehér
-Rendkívül ügyesen manipulálja az embereket bárkit az ujja köré csavar egy pillanat alatt mintha valami hipnotikus képessége lenne
-1-2 óra alvás után is olyan energikus mintha végig aludt volna egy délutánt
-nincs hőérzete. Tegnap is sétáltunk este én kabát, pulcsi, sapka Ő meg egy sima póló. Kérdeztem tőle nem fázik e mire mondta, hogy nem meg különben is ő a hideget szereti
-ja és tudja mozgatni a füleit
Ne röhögjetek ki a kérdés komoly, légyszíves olyanok válaszoljanak akik hisznek a földönkívüli létformában
3. Teljesen normálisan viselkedem a közelében nem akarom hogy sejtse hogy mire gyanakszom.
4. Mellé biztosan van az látszik. De szex még nem volt úgyhogy az utóbbit nem tudom
Bocsi,de muszáj nevetnem. 🤣🤣🤣
Na lássuk csak, fehér a bőröm, suliba tápos csirkének csúfoltak, bírom és szeretem a hideget,ha keveset alszom akkor is van energiám, érdekel az űr utazás, sci-fi filmeket szeretem (a horrort is), hamar megkedvelnek az emberek.
A füleim nem tudom mozgatni, és nincs gyors anyagcserém dundi vagyok.
Ugye én nem vagyok földönkívüli?
Ha nem fázik és nem tud hizni, valószínűleg kicsit túlműködik a pajzsmirigye.
A többi dolog se olyan alienes szerintem.
Olyan jó lenne ha ezt a kérdést látná a csaj, annyira kíváncsi lennék a reakciójára.
"ja és tudja mozgatni a füleit" - hát ezen kiakadtam. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!