Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találoznák vele mit gondoltok mit csináljak?
Nagyon aranyos vagy!
Szerintem nyugodtan talalkozzatom és beszélgessetek mint ahogy facen is.
Bókolj neki és szerintem ne vigyél virágot még és egyenlore a naruto nem tom mit se....idnkább uljetek be egy fagyizoba vagy ilyesmi, a lényeg hogy tudasd vele a szándékod. A viràgot es a meglepit kesobbekre tartogasd.
Köszike!Az a gond,hogy nem nagyon tudom,hogy ott van-e /hol van fagyizó kicsit fura lenne azt se tudnám hova menjek :DD de amúgy köszi ment a zöld kéz!:)) Szóval így első talira hívnám el fagyira?Ez még gondolom nem lenne randi csak ilyen tali..:D Amúgy pár bókolás,olyanra gondolsz,hogy szép a szemed meg mit tudoom hasonnlóó dolgok :DDDD
Az biztos,hogy jönne kicsi stressz mert ebben még nem nagyon vagyok jártas de szerintem miután először megtörténik utána már a második könnyebb lesz.Amúgy meg a km távolság nem sok gondolom kapcsolathoz:)) Ahányszor odamennék és fáradnák lenne ami életbe tartson :DDD
Megint én :)
A neten keress fagyizót....ha priviben elkuldod hova kell menned korbenezek mi mas lehetoségek adodhatnának még.
Mozi nem jo mert ott nem lehet beszelgetni de akar egy vattacukor a parkban leulve....ilyenre gondolok.
Egyebkent nyilvan stresszben leszel de igen ilyasmire gondolok a bok alatt :D
Nem kell megijedni ha a szimpatia kolcsonos mint irtad akkor valoszinu ô ugyanigy fogja magat erezni.
A lényeg hogy mindig legyen téma...ha kellemetlen a szitu es szemtol szembe nem megy kerdezd a csaladjarol stb....vagy olyab dologrol amirol még facen nem....ne legyen kinos csend ez a lényeg.
Jah és 13-15vesen ezt simab lehet randinak mondani ;)
En 25 vagyok, de sokkal inkabb levesz a labamrol egy parkba leulos iszogatos beszelgetés, mint egy mozi vagy vacsi vagy ilyesmi de azert nem ajanlanam higy egy uveg piaval menj xd
Legyel figyemes ha tobb orat dumcsiznatok....nem e ehes...ker e kolat stb....
Azt tanácsolom így első találkánál, hogy arcra puszit adj, mert az nem lesz csattanós :D
Bár nem ismerem hogy milyen ő, ezért nem tudom mire vágyna, milyen típusú lány, 13 éves, de nehogy félreértés legyen belőle, (mert tegyük fel ő csókra vár) akkor inkább csináld hogy odasúgod neki, hogy menned kell, de közben nyomsz egy puszit is.
Jaj, és közös képet már a tali alatt készíthetnétek.
Am. nagyon ari vagy, de ne görcsölj ennyire, hidd el ha igent mondd a talira, ő kb ugyanígy fogja magát érezni...no para...ne stresszeld túl.
Sok sikert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!