Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit gondoltok erről? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről? Van értelme a szünetnek?

Figyelt kérdés
3 hete járunk, ő május elején szakított a barátnőjével (hosszú évekig voltak együtt). Most előállt azzal, hogy ő nem tudja mit akar, lehet nem is akar engem de azért nagyon fontos vagyok neki. Adjak neki egy kis időt egyedül, hogy eldöntse mit is akar. De azért beszéljünk tudni akar rólam. Ez volt 2 napja azóta egy szót nem beszéltünk. Tudom hogy tegnap elment bulizni annyira azért nincs rosszul. Szerintetek már soha nem fog keresni? Nagyon hangsúlyozta pedig, hogy szakítani nem akar. Írjak rá, hogy mi van vele vagy inkább várjak? Vagy inkább zárná le az egészet ez a bizonytalanság nagyon rossz...

2013. júl. 17. 21:08
 1/2 Didiiayer ***** válasza:
Szerintem inkább várj, és ha tényleg fontos vagy neki akkor majd keresni fog.
2013. júl. 17. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:
mi van akk ha elment bulizni, látod már most ellenőrizgeted...biztos vagyok benne h a 3 hét alatt követtél el ellene olyat ami még közrejátszott abban h időt kér. erre még nem gondoltál?
2013. júl. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!