Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Nem rég rájöttem hogy a48 éves barátom akivel 5 éve élek együtt,több társkeresőre regisztrált,többek közt idősnőkkel szexelne akik fizetnek neki ezért. Úgy gondoltam hogy letesztelem ,mert közbe megtudtam hogy sok nőt átvert. Csináltam egy kamu e-mail cimet és a facen üzentem neki mint egy régi ismerős és e-mailbe fizetős párkapcsolatot kezdeményeztem. Titkon azért reméltem hogy nem fogadja el,de tévedtem. Már nagyon rá van hangolódva a randira és a szexre annál is inkább mert randinként 15 ezret igértem neki. De lesz neki meglepetés ,a h...e b...ó csodálkozhat hogy nem lesz ott senki,De megérdemli a és elveszem a kedvét egy életre hogy nőket átverjen és mások érzelmeivel szórakozzon és hogy a neten társkeresőzzön! Még egy ilyen sz....ládával nem találkoztam és ha behúztam a csőbe akkor neki le is út fel is út!
2013. júl. 18. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Remekül tetted !:)

cseles vagy, ez lehet hatásosabb lesz, mint a sima üvöltözés:)

én még azt is bejátszanám, hogy elmegyek a megbeszélt randira, és kíváncsi lennék a képére hogy téged lát meg ott...

amúgy az ilyen ember beteg, remélem nem hozz össze a sors több ilyennek !!!

2013. júl. 18. 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Jól ötlet az amit majd csinálsz
2013. júl. 18. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
En rogton meg aznap kirugtam a pasast. Ah meglattam. H rajta van szexpartnerkereson. Nem bantam meg.
2013. júl. 18. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Es te hany eves vagy amugy?
2013. júl. 18. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj el te arra a találkára, furán felöltözve, máshogy kötve a hajad, hogy ne ismerjen meg messziről! Aztán esne le az álla...akkor dobd majd ki! Én így tenném.
2013. júl. 18. 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is elmennék a helyedben a randira, már csak azért is, hogy lássam milyen képet vág...
2013. júl. 18. 22:29
 7/8 anonim válasza:
Menj el arra a randira.;D
2013. júl. 18. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja szerintem is el kéne menned, ha nincs ott senki, az igazából nem poén.
2013. júl. 19. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!