Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
van egy lány, akivel egy suliba járok, és ott keveset beszélünk, facebookon beszélgetünk főleg, és egyszer mondta, hogy hívjam el kosarazni, mert érdekli. többször is elhívtam, kb 4szer lemondta, de mindig aznap szólt, hogy nemjó amikorra megbeszéltük, vagy a nagymamája miatt vagy vmi jegyet kellett vennie egy koncertre vagy valami random kifogás.. az 5. alkalomra eljött, de akkor meg kb fél óra múlva le akart lépni... azóta meg megint jön a kifogásokkal, de mégis odateszi a végén miután beoffolt, hogy el akar jönni...2013. júl. 3. 23:27
1/6 anonim válasza:
Te világtalan, semmi rosszindulatból de mégis ezt nekünk honnan a frászból kéne tudnunk??? Ismerd meg és tudd meg...
2/6 A kérdező kommentje:
igazából nagyon szeretnék vele összejönni mert aranyos csaj, és jó vele lenni, de lenne értelme szerintetek?
2013. júl. 3. 23:29
3/6 A kérdező kommentje:
első válaszoló: gondoltam egy másik lány meg tudja fejteni a gondolatmenetét, mert nem akarom elbaszni, és én már nem értem, de azért kösz hogy idetrollkodtál:DD
2013. júl. 3. 23:30
5/6 anonim válasza:
Na én lány vagyok.
Szerintem annyit kellene tenned hogy oda álsz a lány elé, vagy írsz neki Facebook-on hogy és azt mondod, hogy neked ő nagyon tetszik és szretned jobban megismerni vagy lenni vele, és hogy éedekel hogy ő is így érez vagy valami ilyesmit. Minden esetre az a lényeg, hogy meg tudd hogy a lánynak vannak e érzései irántad mert ha nincsenek akkor ez a sok hivogatásod elégé nyomolosnak jön le. Szerintem egy probát megár azárt.
6/6 A kérdező kommentje:
naigen, de ha nem akar semmit, akkor miért kéri, hogy hívjam?
2013. júl. 3. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!