Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Mit gondoltok arról, ha egy negyvenes éveiben járó férfi a teljes fizetését odaadja az anyjának, és még azt is ha esetleg keres valami kis mellékest más munkával. A barátnőjét pedig még egy fagyira se tudja meghívni?
Ráadásul anyjától kell kérnie, hogy adnál 5000ft-t, erre vagy arra kéne, köszi.
Nekem erről kívülállóként megvan a véleményem, de kíváncsi vagyok, mások hogy gondolják.
Jobban kéne ismerni az egész szituációt. Miért adja oda az anyjának a teljes fizetését? Van valami különös oka? (Pl. súlyos eladósodás, és az kinek a hibájából, stb.)
Attól is függ, együtt lakik-e az anyjával és mennyi a fizetése. Mert ha pl. 10 ezer a fizetése és ezzel beszáll a rezsibe meg minden, hát végülis érthető. De ha mondjuk 70 ezer vagy 140 ezer a fizetése, azt alapból nem értem, minek kell mind odaadni.
Azt is jó lenne tudni, az anyja főz-e rá, egyéb módon még ellátja, mos-e rá, stb.
Amúgy alapból tényleg durva.
Első hallásra szánalom. De...
Ez a körülményektől függ. Ha együtt él az anyjával és annak nincs jövedelme és mondjuk van egy szép hitelük akkor lehet, hogy nincs más választás. Vagy ez vagy megy a kecó. De az is lehet, hogy anyuci árnyékában él még mindig és akkor egy igazi lúzer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!