Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erröl?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Arról lenne szó, hogy a barátommal már 3,5 éve vagyunk együtt és nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Sokszor azt mondja hogy ö el akar innen menni Budapestre dolgozni. Máskor meg azt hogy összeköltözhetnénk és vegyünk fel hitelt. már mondtam neki, hogy nem szeretnék hitelt felvenni,mert onantol kezdve semmire sem lenne pénzünk csak a hitel, rezsi meg a kaja. Még a saját anyukája sem tudja vele megértetni h nem érdemes hitelt felvenni. Az is idegesit benne h nem tudja eldönteni h mit akar. Ö akarna menni de engem nem vinne magával , hanem azt akarja h késöbb menjek utána mivel nekem itt a munkahelyem meg az iskola amit el kéne végeznem...Ti mit tennétek a helyembe? Hogyan gyözzem meg h nincs értelme hitelt felvenni és hogy döntse már el hogy mit akar?2013. jún. 12. 21:34
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, h az a baj, h nem azt akarja, amit te?
2/6 anonim válasza:
a hitel az lóf@sz...ha felveszi, legalább annyi eszed legyen, hogy te semmit ne írj alá. végezd el az iskolát, utána majd tervezhettek a jövőre
3/6 anonim válasza:
A hitel a legnagyobb szopás... egyébként eléggé úgy tűnik nekem, hogy az megy amit ő akar és téged meg sem kérdez :/
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Megkérdezni engem is megszokott. Én már elmondtam neki hogy nem szeretnék hitelt fölvenni meg nem látom értelmét sem. De egyszerüen nem lehet öt erröl meggyőzni hogy hitelt nem szabd fölvenni. Sokszor azt látom rajta, hogy ö maga sem tudja hogy mit akar. Most itt van egy biztos állása nem értem miért akarna felmenni Budapestre. Ott se tud mindenki elhelyezkedni és hiába vannak többel bejelentve az emberek ha egyszer sok az albi meg a rezsi ott.....
2013. jún. 12. 22:02
5/6 anonim válasza:
Csak az országból ne húzzatok el...maradjatok itt.
Jah, és hitelt most nem igen érdemes felvenni, láthatod ezt a devizahiteles dolgokat...pár él múlva, ha esetleg nem tudjátok fizetni, épp úgy adódik, elvesztetek mindent...
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. köszi a válaszodat, de igazság szerint én leginkább külföldre mennék ki dolgozni. Ezt probálom vele is megértetni. ha külföldön dolgoznánk akkor férre tudnák rakni egy csomó pénzt és nem kéne hitelt felvenni....Nem értem amugy a barátomat h miért akarja mindenáron ezt a hiteles dolgot...annyira jo lenne hogyha erröl le tudnám ebszélni valahogy....
2013. jún. 13. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!