Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az érdekelne hogy ti erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az érdekelne hogy ti erről mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés
A barátom apukáját megműtötték és tegnap jött haza a kórházból, és mivel a múlthéten alig találkoztunk, ő( a barátom) azt szeretné hogy ott aludjak hétvégén, de ez annyira gáz mivel elvileg én nem is tudhatok arról hogy az apukáját műtötték, meg az apja szégyelli mert alapból keménynek mutatja magát, és kínosnak érezném ezt, de a párom ezt nem érti meg, és megmondtam neki most meg megsértődött, plusz még menstruálok is, és így nem szeretek máshol aludni mert ez így olyan ciki ha pld baleset történik. És Nem érti meg hogy nem vele nem akarok találkozni, hanem szeretném ha egy kicsit az apjával lenne. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. jún. 30. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megmutatnám a barátodnak a kérdést.
2013. jún. 30. 15:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy azzal jobb lenne..
2013. jún. 30. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmondanám neki pont ezt pont így, ahogy leírtad.
2013. jún. 30. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd el neki,hogy emiatt sem szeretnél ott aludni.

Jó a neved :D

2013. jún. 30. 15:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm szépen a válaszokat, meg a nevemre vonatkozó dicséretet:D

Szóval, lehet hogy nem fogalmaztam eléggé érthetően, de elmondtam neki ezeket, és azt mondta hogy az apjának nincs semmi baja meg hogy ez egy hülyeség és hogy ezt én találtam ki, és most megsértődött és dulifulizik. És nem érti ezt az egészet, hogy ez a dolog kényelmetlen nekem két dolog miatt is.

2013. jún. 30. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki h más dolgod van a hétvégén.
2013. jún. 30. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elmehetsz, ha őket nem zavarja hogy így mész akkor te se emészd rajta magad. :)

Másodszor meg én is szoktam úgy a barátomnál aludni, hogy megvan, és ha történt baleset nem volt belőle gond, tekintettel van rám..

2013. júl. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!