Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha időt, energiát fordítotok egy nőre, segítetek neki dolgokban, akkor többet szeretnétek tőle? Vagy lehet csak barátságból is?
Figyelt kérdés
2023. szept. 12. 08:16
31/33 anonim válasza:
Úristen, de botrányos vagy hallod... szóval aki még próbál nőiesen viselkedni és nem akar mindenképpen nagybika lenni és lompost növeszteni a lába közé az már fapina? Mekkora egy kisebbségi komplexusos lúzer lehetsz, de komolyan... én sem hiszek a férfi-női baráságban, haver szinten működik egy társaságon belül több emberrel a téma, de az, hogy egy férfihez lelkileg közelkerülve egyikünk se érezzen többet ha a nő NŐ és a férfi FÉRFI azt kizártnak tartom. A többet alatt akár a szexuális vonzalmat is értem. Tehát felszínesen amíg nem sérti a női önbecsülést egy bizonyos téma addig oké, de többnyire szerintem se működőképes. 19/N
32/33 he84 válasza:
Hát pedig igenis létezik férfi-női barátság, részben saját tapasztalat. Pont egy ilyenben vagyok benne több, mint 10 éve már én vagyok benne a nő. Az pedig szintén nem igaz, hogy a férfiak a nők előtt nem lehetnek lazák és hogy nem viccelhetnek egyáltalán. Legalábbis normál alap esetben legtöbbször így kéne ennek lennie. Normál alap esetben a férfinak nem kell férfi barátok, haverok társaságában elengednie magát, hanem női barát társaságban és kapcsolaton belül a barátnője mellett is. Nálam például a barátommal (vele már 4 éve vagyok együtt) nincs semmi gond ebből, ő simán tud mellettem is gond nélkül laza, viccelődő és felszabadult lenni. Ha valami túl erős, azt jelzem neki normálisan, nem leszólva és minden baj, meg hátrány nélkül meg szoktuk beszélni őszintén, mert mindketten megértjük egymást és odafigyelünk egymásra. Ő ritkán tud a haverjaival talizni, évente 2-3-szor, mégis jól megvan viccek és egyéb téren, ráadásul ő mellettem egyedül is szeret lenni többször, de ez nem gond, el tudom fogadni ezt is általában és olyankor egyedül lazul el, engedi ki magát.
33/33 anonim válasza:
barátságból is,szerintem a szex nem azért van hogy úgy mond valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!