Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ha időt, energiát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha időt, energiát fordítotok egy nőre, segítetek neki dolgokban, akkor többet szeretnétek tőle? Vagy lehet csak barátságból is?

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 08:16
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
23%
Minek egy ferfinak noi barat? A ferfi baratok azok nem szaladnak ki a vilagbol egy karcosabb vicctol, jobban megertik, amit mondok, nem kell folyamatosan disztingvalni, es barmilyen hihetetlen nem kell elottuk ugy viselkedni, hogy nehogy veletlenul tojasra lepjen az ember.
2023. szept. 12. 08:20
 2/33 anonim ***** válasza:
31%

Barátság? Na jó, szögezzük le: létezik férfi-női barátság. Csak az inkább aféle férfi-férfi barátságként működik, olyan nővel aki a barátságban kvázi férfi szerepben van (ő a laza jófejcsaj, nagyon ritka, de létező jeelnség).

1-est hiába pontozzátok le, teljesen igaza van. Egy férfinek olyan barátra van szüksége, aki előtt őszinte lehet, nem kell megjátszania magát, belefér egy-két hülyeség, poén. A nők nagyrésze nem viseli ezeket jól, képtelen megérteni, hogy a férfi azért megy haverozni, mert szüksége van arra, hogy kiengedje a felgyülemlett gőzt, leeressze a feszkót.

A nők nem értik meg, hogy ettől a férfi nem rossz ember, nem szerepet játszik, nem ez a "valódi énje", hanem ez egy szükséges aktus, ami fontos ahhoz, hogy helyreállítsa a lelki egyensúlyt.(a férfiaknak is van lelkük a közhiedelemmel ellentétben)

Egy női baráttal viszont a fenti kivételtől eltekintve képtelen ezt megtenni, mert a nők barátságban is nőként viselkednek és nőként tekintenek a férfire.

2023. szept. 12. 09:01
 3/33 anonim ***** válasza:
68%
Mifèle nőket ismertek ti, hogy még viccelni sem lehet velük?
2023. szept. 12. 09:21
 4/33 anonim ***** válasza:
43%

3. Lehet viccelni, persze, szabad. Csak hazafelé úton lehet már nem áll veled szóba.

Haver meg túllép rajta 2 mp alatt. Szerintem sokan ráismernek a problémára.

2023. szept. 12. 09:27
 5/33 anonim ***** válasza:
65%
Lehet nem fapinákkal kène ismerkedni/barátkozni.
2023. szept. 12. 09:34
 6/33 anonim ***** válasza:
67%

"Egy női baráttal viszont a fenti kivételtől eltekintve képtelen ezt megtenni, mert a nők barátságban is nőként viselkednek"

Ez mit jelent?

Mondjuk szebb lett volna ez a komment egyes számban, de az ugye jelentene némi felelősséget.

2023. szept. 12. 09:53
 7/33 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, vannak normális férfiak, akiknek nem az a stresszlevezetés, hogy pinákkal viccelődnek. Vannak férfiak, akik emberek, nyugi.
2023. szept. 12. 09:54
 8/33 anonim ***** válasza:
37%

6. Ha így kontextusból kiragadod, természetesen értelmetlen a mondat. Előző mondat folytatásaként írtam.

ezt = kiereszteni a gőzt, lezulni, hülyülni. Amit a férfiak egymás közt szoktak.

Mit írjak át egyes számba, hogy a lelked megnyugodjon? Nyilván nem mindenkire igazak az állítások, ezek általános problémák, általánosságban megfogalmazva.

2023. szept. 12. 09:58
 9/33 anonim ***** válasza:
66%
6. Miért is jelentene felelősséget? Meg mi iránt is jelentene felelősséget? Mivel én írtam a kommentet, úgy gondolom, hogy egyértelmű, hogy ez az ÉN véleményem. Én vállalom is érte a felelősséget. Nem értem, hogy jön ide a felelősség fogalomköre. Na ha valami, akkor ez tényleg értelmetlen.
2023. szept. 12. 10:00
 10/33 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, minek kell értetlenkedni, meg bizonygatni, hogy te milyen laza csaj vagy. A 2-es le is írta, hogy van ellenpélda:

"Csak az inkább aféle férfi-férfi barátságként működik, olyan nővel aki a barátságban kvázi férfi szerepben van (ő a laza jófejcsaj, nagyon ritka, de létező jeelnség)."

2023. szept. 12. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!