Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha időt, energiát fordítotok egy nőre, segítetek neki dolgokban, akkor többet szeretnétek tőle? Vagy lehet csak barátságból is?
10-es értette, miről beszélek :) Örülök, hogy azért vannak nem csak írni-olvasni tudó, de értő emberek is az oldalon.
Kívánok mindenkinek sok-sok laza, értelmes és jófej női barátot! ;)
De nem azt mondod, hogy "nekem azért van szükségem", "én azért haverozok".
A férfiaknak szükségük van blabla.
Az meg még mindig nem derült ki, mit jelent nőként viselkedni barátságban. Festi a körmét az asztalnál? Vagy mi a bajod?
"nőként viselkedni barátságban."
Gondolom megsértődik, ha valaki szóvá teszi, hogy hízott, öregedett, ráncosodott.
Nem sörözni, meg focit nézni akar, hanem nagyokat beszélgetni, ölelkezni, sétálni, vásárolni menni.
"Gondolom megsértődik, ha valaki szóvá teszi, hogy hízott, öregedett, ráncosodott."
De miért mondana valaki ilyet a másiknak? Autista?
Hát én most megkérdeztem a páromat, hogy neki mikor mondtak a barátai ilyet, és olyan értetlen fejet vágott, mint mikor elmondtam neki, hogy nem keverem el a kakaóport a tejbegrízen.
Mondjuk neki tényleg barátai vannak, nem haverjai, akivel csak piálnak meg ugratják egymást meg autista megjegyzéseket tesznek egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!