Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ha időt, energiát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha időt, energiát fordítotok egy nőre, segítetek neki dolgokban, akkor többet szeretnétek tőle? Vagy lehet csak barátságból is?

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 08:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
42%

Te vagy az élő példa a női viselkedésre.

Nem érted az egyszerű mondatot és elkezdesz a miérteken vitatkozni (sértődött hangnemben). Egy férfi már rég továbblépett volna.

2023. szept. 12. 10:58
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha van barátnőm, és a nőt évek óta ismerem, akkor segíthetek neki barátságból.

Ha nincs barátnőm és a hölgy mondjuk nem egy kolléga vagy volt régi osztálytárs vagy szomszéd, vagy ha nem vonzó akkor igen

De egy olyan nő akit pár napja ismerek és full segítőkész vagyok neki akkor tuti többet szeretnék.

És kösz de új több lány barát 30 felett nem kell.

2023. szept. 12. 11:00
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

21, a kombinálás ezek szerint férfi tulajdonság? Mert én itt senki hangnemét nem hallom.

Engem konkrétan érdekel az, hogy (nem tudom, te vagy-e a 2-es), mik a női viselkedések, amiket tapasztalt. Mert amiket leírt, az olyannak hangzik, mint amilyennek elképzeli valaki, aki nem tapasztalta. Még jó, hogy nem írta le, hogy a nők mindenhova odamenstruálnak, tampon van a fülük mögött, és a hormonjaikkal tele van a táskájuk.

2023. szept. 12. 11:04
 24/33 anonim ***** válasza:
14%
Én nő vagyok, erre rájöhettél volna, miután itt maradtam vitatkozni🤣 és nem a kettes. Csak egyetértettem vele. Az autista szó használata vezetett arra, hogy sértődött vagy. De mondhatjuk, hogy csak "kombinálok". A lényeg annyi lett volna, hogy válaszolok a kérdésedre, hogy milyen a női viselkedés, nem pedig az, hogy vitatkozok róla, mert szerinted olyan nincs is.
2023. szept. 12. 11:24
 25/33 anonim ***** válasza:

"Az autista szó használata vezetett arra, hogy sértődött vagy."

???

Na ez is érdekel, hogy milyen logika alapján. Próbáltam olyan ember csoportot megnevezni, akiknek nehezen megy a szociális normák betartása. De nagyon izgi, hogy neked miért a sértettség ugrik be az autizmusról.

2023. szept. 12. 11:29
 26/33 anonim ***** válasza:
Eleve nincs értelme a kérdésnek. Bármilyen nőnek segítek ha megkér, és ha tudok. Magamtól meg semmilyen nőhöz nem szoktam odamenni szuperhőst játszani, meg bele kotnyeleskedni a dolgába, mert az úgyis kontraproduktív lenne.
2023. szept. 12. 11:30
 27/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, tapasztalatom szerint 2 fajta emberke van, amikor barátkozás a téma. És ez teljesen független a nemektől.

Vannak azok, akik irulnak-pirulnak, ha az ellenkező nemmel beszélnek, kicsit a hangjuk is magasabb (függetlenül attól, hogy tetszik-e nekik az adott ember!), és csak a saját nemükkel lazulnak el. Na nekik nincs barátság a két nem közt.

És vannak azok, akiknek nem az az első gondolatuk, ha meglátnak valakit, hogy mi a neme, hanem teljesen lazák.

A baj az, hogy ez a két fajta ember sokszor elbeszél egymás mellett.

2023. szept. 12. 11:38
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Na itt vagyok, én voltam a "hirhedt" 2-es.

Szerintem a félreértést az okozhatta, hogy bár "kiálltam" a férfi-női barátság mellett, utána egy halom cáfolatot hoztam fel, miért nem működőképes ez a felállás SOK ESETBEN (nyilván mint mindenre, erre is van kivétel.)

Lecsupaszítva az egészet, a kiváltó okra visszavezetve, szerintem azért, mert az ember legbelül sosem képes túllépni a saját nemiségén. Ez azt jelenti, hogy a másikban elsősorban sosem egy havert, barátot látunk, hanem egy ellenkező nemű embert.

Ez tudom, jelentéktelennek tűnik, de valójában óriási különbség!

Ebből aztán sokminden következik. Az már az adott egyéntől függ, ki hogyan képes ezt kezelni. De az eltérő nemiség nagyon sebezhetővé teszi a baráti kapcsolatot. Ahhoz tényleg két, a másik nemet mélységében ismerő emberre van szükség (+ arra, hogy ne akarjanak egymástól többet). Na ez ritka. De ez mindig egy nehezített pálya, nem tudjuk ezt tudatosan felülírni.

2023. szept. 12. 11:42
 29/33 anonim ***** válasza:
36%
Mondok peldat. Az egyik esten az elado megkerte a noi kozonseget, hogy tegye fel a kezet az, akinek a jelenleteben volt mar olyan, hogy a ferfi tagok megsertettek. Mindegyik feltette a kezet. A felvezeto szoveg az volt, hogy egy masik not dicsertek meg a ferfiak. Tehat ha beultok egy tarsasaggal valahova, ahol az egyik ferfi valami pozitivat nyilatkozik egy eppen belepo norol, mar arra is nyilik a bicska a zsebben. Pedig nem vulgaris modon teszi, csak eleg annyi, de jo hosszu haja van a tobbiek meg bolintanak ra. A sertodes egyertelmu. Pedig csak nyugtaztak egy tok egyertelmu dolgot, amit a nok bunkosagnak vesznek a ferfiak meg termeszetesnek. Akarsz dontobiro lenni? Tok noname dolgokat is maskepp ertenek a ferfiak es a nok. 1-es voltam.
2023. szept. 12. 15:39
 30/33 anonim ***** válasza:
19%
Fogalmam sincs miről beszèlsz utolsó, de mint ahogy ìrtam #5-öskènt, ne a fapuncikkal foglalkozzatok,(igen, a nők kb 70%-a az) hanem a többi nővel :)
2023. szept. 12. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!