Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szomorúak lennétek ti is ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szomorúak lennétek ti is ha évek óta nem találnátok barátnőt pedig szeretnétek?

Figyelt kérdés

Sosem volt még barátnőm. De 4-5 éve nagyon szeretnék már. Nem telik el úgy egy nap hogy ne legyek emiatt szomorú. Kevés lehetőségem van ismerkedni sajnos. Megőrít az hogy nem tudom milyen érzés ez.

Ti is szomorúak lennétek a helyben?

2021. dec. 3. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Nyugi, ugyanebben a helyzetben vagyok, tudom mit érzel. És még rengetegen vannak így ezzel.

27/F

2021. dec. 3. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
nem
2021. dec. 3. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát persze, főleg, ha folyton erre gondolsz az úgy nagyon szar lehet.

Hasonló cipőben járok, de nekem néha vannak utazások,hobbik stb.,amik elterelik a párkeresésről a figyelmemet. Amúgy csak ilyen max pár hónapos futókapcsolatok jöttek össze, néha bedepizek, h sosem találok egy komoly barátnőt se, máskor meg vígan élem világomat szingliként. Hangulatember vagyok, ha rossz a kedvem, akkor senkit se vonzok be, ha meg jó, akkor hirtelen minden lánynak felkeltem az érdeklődését a közelemben, neked is az kéne,h valamilyen egyéb módon legalább néha feldobni magad, mert búvalbszttn nem fogsz kelleni senkinek, sajna ilyen ez a popszakma.

2021. dec. 3. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem volt barátnőm időnként belőlem is előtört ilyen rossz érzés, ugyanakkor a barátaim, barátnőimmel szervezett programok mindig segítettek. Szerintem az, hogy nincs valakinek épp barátnője nem olyan nagy baj, ugyanakkor kilátástalanságba, cselekvőképtelenségbe belegondolni szörnyű.

Próbálj meg tenni azért, hogy legyen barátnőd, hogyha eddig kevés lehetőséged volt ismerkedni akkor változtass rajta. Rengeteg lehetőséged van új embereket megismerni!

2021. dec. 3. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

Nem, inkább elkezdenék ide irkálni.

FAXT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azon gondolkodnék, hogy mi velem a baj. Külső, anyagiak, stílus,...?

2021. dec. 3. 18:04
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Én találok párt, de sosem olyat, amilyet kéne. Valami mindig van, ami nem klappol. És sajnos nem tudom elviselni mások rossz tulajdonságait, inkább vagyok akkor egyedül.

25N

2021. dec. 3. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
Ezzel azt akartam mondani, hogy csak mert van valakid, nem biztos, hogy boldog is vagy :D Egy boldog párkapcsolat, na az nekem is rohadtul jó lenne.
2021. dec. 3. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
5. Na megjött ész nélküli haszontalan okoskodó. Komolyan mondom ha csak utálkozni tudsz akkor ne járj ide.
2021. dec. 4. 05:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Én inkább azt szoktam megbánni, hogy bármilyen minőségű kapcsolatba lépek emberekkel. Még sosem volt részem olyan szeretetben egyik által sem, mint amilyet ezerszer méltatlanabb lányok megkapnak és legendákat regélnek arról, hogy milyen jó barátnők voltak. Én pedig hiába igyekeztem, sosem voltam elég jó... Jelen pillanatban képtelen vagyok bárkivel is kommunikálni, mert olyan sebeim lettek, hogy az önbizalomhiányom már-már klinikai eset.
2022. jan. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!