Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjezett nők és férfiak! Ha egy férfi/nő szerelmes lenne belétek, szeretnétek, hogy elmondja nektek, vagy inkább tartsa meg magának?
Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 00:52
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
26 szavazat
4/22 anonim válasza:
Ha elmondaná nekem, annak ellenére, hogy tud a páromról, akkor azt feltétezném, hogy nem tiszteli a házasságom. Nyilván se így, se úgy nem akarok tőle semmit, de ez a gesztus emberileg visszatetsző lenne.
5/22 anonim válasza:
Én abban az esetben akarnám tudni, ha közelebbi ismerős, és emiatt eltávolodik tőlem, nem akar velem többet beszélni, stb. Ekkor jó lenne, ha nem minden magyarázat nélkül szűnne meg egyik napról a másikra a kommunikáció.
Minden más esetben tartsa meg inkább magának.
6/22 anonim válasza:
2-es válasza tipikus férfi ösztönlény szerű.
7/22 anonim válasza:
Én nem akarnám tudni, mégis mihez tudnék kezdeni az infóval?
8/22 anonim válasza:
Tartsa meg magának nyugodtan, mert mégis hogy lehetne belém szerelmes, ha úgy közünk sem volt egymáshoz? Ez nem szerelem, nekem meg az kell, akivel vagyok és ezen nem változtat, sorry.
9/22 anonim válasza:
Attila függ milyen viszonyban vagyunk.Ha közelebbi akkor inkább ne bonyolista a helyzetet.Ha nek annyit közelít akkor jön lenne tudni, jót tesz az egónak,vagy mert jó tudni, hogy ne batoritsam.
10/22 anonim válasza:
Jó tudni az ilyet, lehet hogy tudunk is szexelni párszor alkalomadtán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!