Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megharagudott rám, ha írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudott rám, ha írok ismeretlenül az Anyukájának, hogy adja meg a számát mert nagyon fontos, vajon hogyan fog reagálni?

Figyelt kérdés

Még nem ismerem az Anyjat de tudom hogy ki az, es arra gondoltam irnom kellene neki messengeren. De felek, hogy hogyan fog reagalni. Csak a telefonszamat kernem el a fianak, szepen, illedelmesen es talan oda irnam azt is, hogy nagyon fontos beszelnunk, es bocsanatot kernek amiert isneretlenul irtam neki.

Tenyleg nagyon fontos lenne beszelnunk, nem tudom mashogyan kideriteni a telefonszamat, messengeren letiltott.

Felek,h mit fog vissza irni..ha normalis asszony, biztosan nem fog csunyat irni, de nem ismerem ot, viszont az adatlapja alapjan eleg eros szemelyiseg..

Nem akarok arra gondolni, h nem tettem meg mindent annak erdekeben h ne veszitsem el..ha csunyat is ir vissza, az lesz bennem h megprobaltam mindent h tudjunk beszelni.

Gaz dolog ezt megtenni? Mit fog vajon szolni az Anyja?

2023. máj. 19. 22:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
94%
Soha senkinek nem adnám meg a gyerekem telefonszámát. Ha nem tudja a "párja" annak is bizony oka van. Letiltott akkor hagyd békén nem kell a nyakára járni másokon keresztül.
2023. máj. 20. 08:57
 32/44 anonim ***** válasza:
96%

Ha az első szerelmed lenne, és jártatok volna, akkor egy szakított volna veled, és aztán tilt mindenhonnan, de ha jártatok volna akkor tudtad volna a telefonszámát.

Most vagy kamu ez a kérdés és éppen egy garázda rágalmazó a gyk-n éli ki a rágalmazási hajlamait,mert épp nincsen akit rágalmazhatna, vagy te ennyire nem érted, hogy mi a különbség a párkapcsolat és az ismeretlenül betegesen rákattanni valakire között.

2023. máj. 20. 09:00
 33/44 anonim ***** válasza:
94%
A többi kérdésnél is aki barátság extra kapcsolatban van azok is tudják egymás telefonszámát, szerintem ezek a kérdések kamu kérdések. Már ott hibádzik az egész iromány hogy nem tudja a telefonszámát.
2023. máj. 20. 09:07
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap kora este még azt írtad a másik kérdésednél, hogy kibékültetek. Nem értem, vagyis de. Kislány vagy még, éppenhogy elkezdtek téged érdekelni a fiúk. Hidd el, ezer és ezer fiú, pasi, férfi lesz még az életedben. Tudom, hogy szr dolog, ha valaki letilt, de ez azért van, mert nem akar veled beszélni, semmilyen kontaktot fenntartani. Nem pont ugyanez, de engem most a testvérem tiltott le. Külföldön él és mivel vannak dolgok amikben nem értünk egyet, ezért ő úgy döntött, hogy semmilyen formában nem akar velem kapcsolatot fenntartani. Így tiltott mindenhol. Pedig mi már a harmincas korosztály vagyunk és ígyis nagyon rosszul érint. Pedig ő volt az aki engem bántott folyamatosan. Ez van. Nem tudok mit csinálni. Ha ő nem akar velem beszélni ennyire, akkor el kell engednem és el kell fogadnom, akármennyire is rossz érzés nekem. Neked is ezt kellene tenned. Fogadd el, hogy a fiú nem kíváncsi rád, nem akar veled beszélni. Lépj tovább, mást nem tudsz tenni.
2023. máj. 20. 09:31
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, miért kell hazudozni és hülyének nézni mindenkit? Már írták előttem (és én is megnéztem), hogy tegnap este azt írtad, hogy beszéltetek, kibékültetek, kaptál még egy esélyt (amit kétlek de mindegy), erre néhány órával később kiírod ezt a kérdést. Most kibékültetek vagy sem? Vagy azóta újra letiltott? Jobb inkább azon aggódnál, hogy hétfőn még meglegyen a munkád ha már tegnap szó nélkül nem mentél be dolgozni.
2023. máj. 20. 09:45
 36/44 anonim ***** válasza:
94%
Csodálkozom, hogy nem jött még ide észt osztani. Lehet írja a matek leckét? 🤭
2023. máj. 20. 09:48
 37/44 anonim ***** válasza:
Végigolvastam a komme teket, megoszlanak a vélemények, ez rendben van. Egyet nem tudok felfogni, a 28as válaszolót miért offoltátok annyian? Akik így tettek, le tudnák írni ennek az okát?
2023. máj. 20. 11:08
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolna, hogy komoly dolog. Amikor rájönne, hogy semmi, nem adná meg a számát, a gyereke tisztelése miatt.
2023. máj. 20. 11:15
 39/44 anonim ***** válasza:
88%
37: ha végigolvastad a kommenteket, akkor tudnád miért offoltuk. Nagy részünk már elolvasta ennek a hibbant lánynak a másik két kérdését is amit szintén tegnap írt ki. Az egyikben már ott tartott, hogy feltöri a srác fiókjait és már az ismerőseit is elvileg belevonta a hülyeségébe, hogy ők is kezdjék el zaklatni a srácot plusz már öngyi is akart lenni. Több, mint 100 választ kapott arra vonatkozóan, hogy hagyja békén szegényt mert szó szerint zaklatás amit már művel. Vagyis feleslegesek voltak a 28-as kérdései mert nem lehet rajta segíteni, ha egymillió ember azt mondaná neki, hogy hagyja a srácot, ő akkor is az 1.000.001-ik válaszolóra, aki hasonló agykapacitással bír, mint ő és helyesli ezt az egész hülyeséget.
2023. máj. 20. 11:30
 40/44 anonim ***** válasza:
3%
39es, ez nem indok a negatív vélemenyezésre olyan embernél, aki nem tud az egészről. Te mondtad h már írt erről, ő mondta h még nem. A más kérdésben szeteplő dolgokat feltételezésen alapulva ráhúzod erre, majd valakit, aki csak erre a kérfésre reagál szimpla segítő szándékkal, leminősíted. És ezzel az IQ-val kijelented, hogy ezen az emberen nem lehet segíteni. Mitől vagy szakértője a témának? Akár lehet, akár nem, valakit , aki esetleg szeretne, nem szokás leminősíteni. Legfőképp annak nem, aki csak sarat dobál, mert tőle ennyi telik. Nem hibáztatlak, nem tehetsz róla, ez is egygajta mentális zavar.
2023. máj. 20. 13:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!