Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megharagudott rám, ha írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudott rám, ha írok ismeretlenül az Anyukájának, hogy adja meg a számát mert nagyon fontos, vajon hogyan fog reagálni?

Figyelt kérdés

Még nem ismerem az Anyjat de tudom hogy ki az, es arra gondoltam irnom kellene neki messengeren. De felek, hogy hogyan fog reagalni. Csak a telefonszamat kernem el a fianak, szepen, illedelmesen es talan oda irnam azt is, hogy nagyon fontos beszelnunk, es bocsanatot kernek amiert isneretlenul irtam neki.

Tenyleg nagyon fontos lenne beszelnunk, nem tudom mashogyan kideriteni a telefonszamat, messengeren letiltott.

Felek,h mit fog vissza irni..ha normalis asszony, biztosan nem fog csunyat irni, de nem ismerem ot, viszont az adatlapja alapjan eleg eros szemelyiseg..

Nem akarok arra gondolni, h nem tettem meg mindent annak erdekeben h ne veszitsem el..ha csunyat is ir vissza, az lesz bennem h megprobaltam mindent h tudjunk beszelni.

Gaz dolog ezt megtenni? Mit fog vajon szolni az Anyja?

2023. máj. 19. 22:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
96%
Garantáltan megkérdezi a fiát először, hogy ki ez a csaj, miért neki ír. A srácnak meg annyira kellemetlen lesz meg akkora red flag, hogy az anyjának írogatsz, hogy többet nem áll szóba veled akkor sem ha esetleg amúgy feloldott volna. Figyelj, idő kell neki, hagyd egy kicsit levegőhöz jutni. Amit te érzel, az nem szerelem, hanem birtoklási vágy. Én AKAROM, nekem KELL, MUSZÁJ meghallgatnia. Hol van a srác ebben a storyban? Csak arról szól, hogy te mit akarsz, te mit tennél meg, neked mi kell, különben összeomlasz. Ez nem szerelem, hiába azt hiszed. Fiatal vagy még, majd megérted később. Nem a te hibád, valszeg rossz szülői mintát viszel tovább. Az kell, amit nem kaphatsz meg, azt élvezed ha teperned kell.
2023. máj. 20. 00:16
 22/44 anonim ***** válasza:
92%
Jezus, ilyen a skandinav krimikben van. Csak beszelni akart az is, csak nem akarta elengedni. Az a masik csak buta volt, nem latta be, hogy vegig kene hallgatnia.
2023. máj. 20. 01:01
 23/44 anonim ***** válasza:
93%

Már a másik kérdésednél is kaptál elég választ, kezeltesd magadat!

Ez már durván zaklatás, én feljelentenélek, az tuti, ha nem hagyod abba! Fogd már fel, hogy egy elmebeteggel senki nem fog leállni, és a halált se érdekel a rinyahalmod, meg a nagy érzelmeid. Okkal tiltott le, lépj tovább, és rinyálj a pszichológusnak, az majd meghallgat! A pasinak semmi kötelessége irányodba!

2023. máj. 20. 05:56
 24/44 anonim ***** válasza:
95%
Látom nem bírsz magaddal. 😀Tegnap már megvolt a nagy kibékülés. Eddig tartott? 🤔
2023. máj. 20. 06:43
 25/44 anonim ***** válasza:
93%

"Egyebkenr kibekultunk azota mar

tegnap 18:27"

2023. máj. 20. 07:11
 26/44 anonim ***** válasza:
94%
Szép "kapcsolat" lehet az, ahol még a másik telefonszámát se tudod (hamár kapcsolatnak lehet nevezni az ilyet). De ha végleg elakarod vágni magadat, akkor hajrá. Írj az anyjára. Valószínűleg elküld a búsba, én sem adnám ki senki telefonszámát másnak, ne csodálkozz, ha ő is letilt és zakkantnak fognak tartani
2023. máj. 20. 08:11
 27/44 anonim ***** válasza:
90%

Ha az én anyámat kerdeznéd meg és megadná neked a számomat az engedélyem ellenere, vele is összevesznék. Ha az anyám megkerdezné tőlem, hogy megadhatja-e a számomat, akkor azt kérnem tőle, hogy ö is tiltson le téged. A tiltas egy stoptábla. Vagy egy fal, amit ha megkerülsz, "birtokháborítást" követsz el. Jelen helyzetet zaklatásnak hívják.

Feltettél egy kérdést, amire ugyanazt a választ kaptad mindenkitől, de nem hiszed el senkinek. A kerdés az volt, hogy gáz dolog-e, hogy megkeresed az anyját. Igen gáz dolog.

2023. máj. 20. 08:45
 28/44 anonim ***** válasza:
26%

Szia, kérdező. Normális hangnemben szeretnék kérdezni tőled, és szeretném, ha mindegyikre válaszolnál.

Hány éves vagy?

Ő hány éves?

Mióta ismered?

Együtt jártatok?

Meddig voltatok együtt?

Testi kapcsolat volt köztetek?

Ha kapcsolat volt, miért nem tudod a számát?

Mi volt az, amiről elmondtad a véleményed és letiltott?

Ha ide nincs kedved válaszolni, privátban is írhatsz, megpróbálok segíteni tanácsokkal, ha engeded.

2023. máj. 20. 08:50
 29/44 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon nem mindegy, hogy az a nem tetszés micsoda,mert ha az illető barátnőjét nehezményezted, vagy valamilyen féltékenységi jelenetet rendeztél neki,mert szóba állt más nővel vagy nőkkel és ismeretlenül tetted ezt akkor az is zaklatás meg ez is amit most akarsz művelni.

Beszélhetsz majd a rendőrökkel.

Hagyd békén, egyértelműsítette a letiltással, ne zaklasd.

2023. máj. 20. 08:53
 30/44 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy ezek alapján simán kinézem belőled hogy majd kamu profilról más nevében írogatsz neki.

29-es vagyok.

Beteges amit művelsz.

2023. máj. 20. 08:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!