Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Életed során hány óriási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Életed során hány óriási csalódásban volt részed?

Figyelt kérdés
Lehet ez bármi. Viszonzatlan szerelem, megcsalás stb.
ma 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kettő.
ma 08:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1.
ma 08:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt igazán nagy csalódásom.
ma 08:43
 4/9 A kérdező kommentje:
És teljesen ki tudtatok már jönni belőle?
ma 08:52
 5/9 gergelice16 ***** válasza:
49%
Nekem sem igazán volt. Szakítások után is a másfél év volt a maximum, amit vártam, mert nem éreztem, hogy készen állnék a következő párkapcsolatra.
ma 08:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy. Pont most lesz két éve. Még fáj néha. Főleg ha vele álmodom. Akkor a másnap rossz hangulatban telik.
ma 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:
2
ma 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Talán 3.

Az első még tini koromban, nem a csajon múlott és igazából nem is rajtam, de mégis szar érzés volt, utána nem is nagyon próbálkoztam senkinél.

A második életem első és ezidáig utolsó barátnője, aki megcsalt és kidobott, eléggé megalázó módon. Szóval nem volt szép szakítás, utána 1,5-2 évig nagyon foson voltam érzelmileg.

A harmadik amikor újra elkezdtem ismerkedni, volt egy csaj aki igazából nálam kezdeményezett én pedig elhittem, hogy lehet a dologból valami. A csaj nagyon tetszett, én nagyon akartam a dolgot de ő valahogy másra gondolt vagy nem tudom igazából.

Azóta nem ismerkedek és nem foglalkozom ezzel az egésszel.

ma 11:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem csalódásnak élem meg. Vagy már kihevertem. Az első még a mai napig különleges, biztos, hogy zavarban lennék, ha véletlenül találkoznánk. Nem tudom miért.

Egy másiknál megkönnyebbültem, hogy plátói és nem kölcsönös. Ilyen kétszer történt meg velem.

ma 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!