Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárós kapcsolatban mit jelent ? ha nagyon finom puha csókok vannak szex előtt, illetve ha arra a megjegyzésemre, hogy “mennyit gondoltam erre” (szex közben) óriási mosoly a válasz.
Egy kolumbiai megkéselt prostituált és a késes futtatójának párviadala is emberi minőségű kapcsolat ezek szerint? Mint egy 25 éves házasság mondjuk?
Egy fapadkát nem érnek ezek a tingli-tangli kapcsolatok. Hitegetheted magadat egy darabig, de a vége nagy többségben nem happy end olyan “”kapcsolatoknál””, ahol az elejétől kezdve a tested használatáért tartanak.
A prostitualt es a futtatoja közötti kapcsolat os egyfajta kapcsolat ami emberek között áll fenn. A minősége már egy másik téma.
Nem, nem tartanak a testem használatáért. Kölcsönös megállapodáson alapuló egyenrangú viszony, ahol ugyanannyira használja ki a férfi a nőt mint fordítva.
Viszont eddig ilyen szitu nem volt mint amit a kérdésben írtam.
Minek tetted fel a kérdést, mit akarsz hallani? Hogy szerelemes?! Ez ahhoz édes kevés!
Ha te már ettől is hanyatb@szod magad és elalélsz, hajrá!
#3: szexkapcsolat. Semmi több.
Vajon miért nem lép tovább? Nagyon egyszerű. Mert nem akar többet.
#6: "En inkabb ribaanckodasnak mondanam"
Mármint hogy ribaanc a pasi? Mert a pasi sem kevésbé ribaanc, mint a kérdező.
Mindem férfi (és nő) örül, ha dicsérik szex közben. Ha dugtok, szerintem a csókok is beleférnek, nem kell feltétlenül ridegnek lenni egy szexkapcsolatban.
Akkor érdemes reménykedni, ha az ágyon kívül is elkezd látványosan érdeklődni irántad, energiát és időt szán arra, hogy veled legyen és persze beenged a saját életébe is.
Addig nem.
Azt jelenti, hogy már iszonyatosan b@szni akart. Sem több sem kevesebb.
Hiába magyarázol bele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!