Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van ilyen, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ilyen, vagy ez óriási b-romság? Senki sem marad azzal, aki már nem szeret (max. , mint embert szereti)?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy valaki azért van párjával, mert:

megszokta, jó ember, sajnálja, elméletileg "jó feleség/férj" jelölt, nem szeret konfrontálódni, "Jaj mi lesz majd vele nélkülem?" "Mit fog gondolni X meg Y, ha otthagyom?", "A szavam adtam, hogy örökkön-örökké".

Viszont úgy tűnik másban szerelmes...Van ilyen?

Vagy ha mást szeretne már vele, a másikkal lenne, nem csinálná ezt?

2015. szept. 12. 08:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, aki nehezebben lép ki akkor is, ha már más érdekli.
2015. szept. 12. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ismerettségi körömben a házasságok legalább fele ilyen. Bár arról nem tudok, hogy másba lenne valamelyik fél szerelmes, de egyébként... Szerintem nagyon sok ilyen van (sajnos).
2015. szept. 12. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Van ilyen, igen. Egészen pár hónapig én sem tudtam elképzelni, ha hallottam ilyet másoktól, könnyen rámondtam, hogy lépni kellene, és hogy minek van egy ilyen kapcsolatban - míg nem kerültem pontosan ugyanilyen helyzetbe.
2015. szept. 12. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne ilyen? Ha az emberek csak azzal élnének együtt, akibe szerelmesek, akkor átlagosan 3-5 évente válnának el, és házasodnának újra.

Konkrétan olyan esetet ismerek, amikor az illető a szeretőjével szakított, amikor beleszeretett, mert a saját érzelmei veszélyeztették a házasságát.

2015. szept. 12. 09:38
 5/6 opened paradise ***** válasza:

Vannak ilyenek pedig.

Ez a kérdés egyszer már volt nagyon hasonlóan...az is a tied?

2015. szept. 12. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van ilyen, de szerintem ez hosszútávon kikészíti az embert.

Mert az még rendben is van, hogy a szerelem már nem lángol úgy sok évvel később. De nem múlik el nyomtalanul, inkább elmélyül, egy erős lelki kapocs alakul ki.

Ezt nem szabad összekeverni azzal, ha valakivel csak olyan indokok miatt vagyunk, mint a fentiek, tehát valami társadalmi kényszer miatt (mit fognak szólni), vagy félelemből (hol találnék ilyen rendes embert, mi lenne velem nélküle) vagyunk együtt. Mert ez elég lélekölő.

2015. szept. 12. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!