Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Óriási gondom van, amit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy.tanacstalan.lany kérdése:

Óriási gondom van, amit nem tudok megemészteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A párommal 1év és pár hónapja vagyunk együtt.Imádjuk egymást,szerelmesek vagyunk egymásba.Elkövettem egy óriási nagy hibát a kapcsolatunk legelején.Mielőtt még összejöttem volna vele,megbeszéltem az exemmel,hogy pár hét múlva átjön este...barátság extrákkal-akkoriban nagyon éretlen és naív voltam-(nem feküdtünk le,csak francia).Akkor ért pont rá,miután én már kapcsolatban voltam.Ő ezt nemhiszem hogy tudta,mivel előre megbeszéltük,nem mondhattam vissza,mert furcsának tartotta volna,mivel ő nem tudta hogy van egy újdonsült barátom,akivel nem sokkal a szakítás után ismertem meg.Tehát átjött,nem volt semmi szex,csak a francia(szűz voltam,és eszem ágában sem volt vele elveszteni).A barátom nagyon érzékeny és teljesen összetörne,ha ezt megtudná+megútálna,meggyűlölne,látni sem akarna soha az életbe.Mi már a jövőről beszélgetünk,hogy milyen jó lesz majd ha pár év múlva összeköltözünk stb.Tudom,ez a legnagyobb butaság,hogy hagytam idáig "fajulni",hogy egymásba szerettünk,vele vesztettem el,elválaszthatatlanok lettünk.Mit tegyek?A lelkiismeretemmel küzdök több mint 1éve és nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek!!!a -lekur***ást- hagyjátok légyszi

2014. ápr. 28. 20:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Vegyél be egy espumisant az segít az emésztésben.
2014. ápr. 28. 20:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el, téged emészt fel, ha elmondod, őt fogja. Válassz
2014. ápr. 28. 20:09
 3/16 anonim ***** válasza:

Te óóócska...

Najó, nem is. A legjobb, ha fogod magad magad, főzöl vmi finomat neki és egyszerűen bevallod, és nagyon szégyelled, de te halál komolyan fiút akarsz neki szülni, whatever.

Így csinálja minden lány.

2014. ápr. 28. 20:09
 4/16 A kérdező kommentje:
én leginkább az ő lelkét féltem,teljesen összetörne.az elején azért nem mondtam el,mert hittem a kapcsolatunkban,hogy hosszú távú lesz,most meg azért nem merem elmondani,mert félek,hogy soha többe nem látom és nem hallok felőle.az anyja imád,és én is imádom az ő családját.többször voltunk így együtt kirándulni.mi lenne,ha ez kiderülne.....?
2014. ápr. 28. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
leköpnének mert azt érdemled :D
 6/16 anonim ***** válasza:

Mond el neki.

Egyébként még mindig éretlen vagy.

Mi az, hogy nem mondhattad vissza?: D Most komolyan...ekkora ócska kifogást...

Csak ki akartad nyalatni magad valakivel, a pasiddal meg nem merted, hát gratulálok.

Mond el a jelenlegi barátodnak, és majd ő dönt.

7/16 anonim ***** válasza:
Addig úgysem hagy békén a lelkiismereted amíg el nem mondod...
2014. ápr. 28. 20:14
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy ribizlibokor vagy!
2014. ápr. 28. 20:20
 9/16 anonim válasza:
Sztem 2 lehetőséged van. Vagy megtartod magadnak és elnyomod mélyre vagy elmondod neki és azt is, hogy mennyire megbántad és a többit amit érzel iránta. Aztán vársz, hogy mi lesz.
2014. ápr. 28. 20:44
 10/16 anonim ***** válasza:

Szóval összejöttél egy pasival, akibe szerelmes voltál.

De hoppá... az exeddel még meg volt beszélve egy sz*pás. De már nem mondhattad le, mert megbeszélted vele.

Ezután még adjak tanácsod és ne krvázzalak le? Te ócska ribi!

A legrosszabb fajta vagy.

Jah és itt a tanács nesze: mondd el neki ha annyira szereted, már cska azért is, hogy megszabadítsd magadtól szerencsétlent.

Ha szereted, belátod, hogy nálad jobbat érdemel.

2014. ápr. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!