Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagy vonalakban leírtam a gondom.
Van, egy srác szeptember óta ismerem, azóta rendszeresen beszélünk facebookon, októberben találkoztunk egy megbeszélt bulin és nagyon jól éreztük magunkat séta csók minden remek...
Rá 14 napjára újra egy buliba találkoztunk, de ott megharagudtam, rá mert nem úgy jöttek össze a dolgok másnap nem győzött bocsánatot kérni, de rosszul esett...
Azóta is szinte minden nap beszélünk de koli miatt nem tudunk találkozni...
Csomószor édes, romantikus dolgokat ír.
De olyan mintha nem tudná, mit akar s ezt neki is elmondtam és utána nagyon igyekezett, de most újra teljesen úgy érzem h elfogyott..
Én próbálta lány létemre (imádok, szervezi) találkát kicsikarni, de mindig közbe jön valami… és már teljesen meguntam.
Mit tegyek? Érdemes egyáltalán még ezt tovább csinálni?
Hát fogalmazás soha se volt az erősségem :/
inkább reál beállítottságú vagyok:)
de ezt már meg tettem és ő csak annyit tud h minimum barát de inkább több...
Ez a srác nem tudja mit akar. Majd ha tudni fogja, lép. Addig legyetek csak barátok, és te se erőltesd azt a találkát annyira!
Ja és egy tipp! Ha édes, romantikus dolgokat ír, szerintem kérdezz rá, hogy mi is van. Mert hogy barátoknak nem nagyon szokott az ember udvarolni...
Nekem is megfordult a fejembe h nem tudja h mit akar :/
Úgy lesz köszi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!