Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan döntsek/Mit tegyek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan döntsek/Mit tegyek? Mi lenne a jobb? Lent hosszan leirtam.

Figyelt kérdés
MOst 17 éves vagyok, 2 évvel ezelőtt szerelmes voltam egy srácba(most 18 éves), bnőim kitaláltak rá egy gúnynevet,rájött,h az ő,és hogy tetszik nekem.alig beszéltünk ezért 9 hónapon keresztül,mig el nem jött a nyár,és egy buliban keresett,csak én pont abban a fél órában elmentem máshová, aztán hivott telefonon, sajnos nem vettem akkor fel,de később visszahivtam,és elcsuklott hangon mondta,hogy bocsi véletlen volt.azután fél évig belém volt esve,a buszon meg a suliba folyamatosan bámult,de szólni nem mert.csak ha társaságban voltunk. MOst már sokka jóba vagyunk, minden nap beszélünk, de furcsa,mikor rákérdeztem h megy-e a hawerja szülinapjára,ki volt akadva,meg meglepődött h én honnan ismerem az ő legjobb haverját,én meg gondoltam,milyen érdekesen nézne,h össze is jönnék a haverjával.most rám is van kattanva a haverja,és azóta a srác sokszor kérdezi h mi van köztünk,mondjam már el.azóta sokkal kedvesebb velem, a héten minden nap 1-2 órát legalább beszélgettünk,hülyültünk. (és nekem még mindig ugyanugy tetszik mint régen,) és ha most összejönnék a hawerjával,akkor sztetek 100% h nem lenne esélyem nála a jövőben(h ez rontana-e a helyzeten???) vagy azt tegyem,hogy várok pár hetet és mindent elmondok a srácnak mi van köztem és a hawerja közt.-->hogy azt akartam h féltékeny legyen),mert látszik is rajta hogy az. azért is ilyen a lányokkal a srác,mert még nem volt bnője.. Ti mit tennétek?
2011. márc. 20. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves kérdező,de van néhány rész a történetedben,amit szerintem balladai homály fed...:)...először is nyugalom!:)

Tudom,hogy nehéz koncentrálni ilyenkor,de ha felelősségteljes döntést akarsz hozni,akkor muszáj(!) kicsit józanul gondolkodni...:)

Tehát...Neked tetszik a fiú...és minden bizonnyal Te sem vagy közömbös számára,amit féltékenysége is "bizonyít"...ennek ellenére Te a haverjával akarsz összejönni,hogy Őt még féltékenyebbé tedd?:O Jól értelmeztem a soraidat?Ha igen,akkor be kell látnod,hogy ez butaság...ha Ő tetszik Neked,akkor a következő lépést felé tedd meg,ne pedig a haverja felé.:)

2011. márc. 20. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod és igazad van, gyerekes dolog lenne a haverjával összejönni,csak hogy féltékeny legyen. minden bizonnyal előbb a sráccal kell tisztáznom a dolgokat.és igen jól értetted a dolgokat,amit irtam és igy fogok tenni.. :)
2011. márc. 20. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy segíthettem,kedves kérdező!:)

Sok sikert kívánok!:)

2011. márc. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!