Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Óriási gondom van, amit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy.tanacstalan.lany kérdése:

Óriási gondom van, amit nem tudok megemészteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok.A párommal 1év és pár hónapja vagyunk együtt.Imádjuk egymást,szerelmesek vagyunk egymásba.Elkövettem egy óriási nagy hibát a kapcsolatunk legelején.Mielőtt még összejöttem volna vele,megbeszéltem az exemmel,hogy pár hét múlva átjön este...barátság extrákkal-akkoriban nagyon éretlen és naív voltam-(nem feküdtünk le,csak francia).Akkor ért pont rá,miután én már kapcsolatban voltam.Ő ezt nemhiszem hogy tudta,mivel előre megbeszéltük,nem mondhattam vissza,mert furcsának tartotta volna,mivel ő nem tudta hogy van egy újdonsült barátom,akivel nem sokkal a szakítás után ismertem meg.Tehát átjött,nem volt semmi szex,csak a francia(szűz voltam,és eszem ágában sem volt vele elveszteni).A barátom nagyon érzékeny és teljesen összetörne,ha ezt megtudná+megútálna,meggyűlölne,látni sem akarna soha az életbe.Mi már a jövőről beszélgetünk,hogy milyen jó lesz majd ha pár év múlva összeköltözünk stb.Tudom,ez a legnagyobb butaság,hogy hagytam idáig "fajulni",hogy egymásba szerettünk,vele vesztettem el,elválaszthatatlanok lettünk.Mit tegyek?A lelkiismeretemmel küzdök több mint 1éve és nem tudom mit tegyek.Kérlek segítsetek!!!a -lekur***ást- hagyjátok légyszi

2014. ápr. 28. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyan kérlek! Ne figyelj ezekre a gyalázkodó szavakra.

Senkinek sem tartozol beszámolóval,sem most sem máskor.

Ez a te életed. Ne gyötörjön a lelkiismeret furdalás!

Csak az vessen rád követ aki bűntelen*!

Ne mond el neki, mert az első szóváltásnál a fejedre fogja

olvasni az elkövetett dolgokat. Elégedjen meg azzal, hogy neki adtad a szüzességedet.

Úgy véled Ő a jelenlegi szerelmed bűntelen?

Ha bűntelen, még lesz rá ideje hogy "bűnt kövessen el ellened" Semmi garancia nincs arra hogy akár te, akár ő mindig hű marad.

Ilyen az élet.

Nyugodj meg, és tartsd meg a titkodat, ok?

2014. ápr. 29. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:

Előző!

De egy gyökér vagy. :D Bár azt elismerem, hogy jól gyártassz kifogásokat. :D Nem baj, ilyen felfogással majd pofára esel :D

2014. ápr. 29. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:

"nem mondhattam vissza"

még szerencse, hogy nem voltál betáblázva mindenféle lefixált randikkal és szexchatelésekkel, mert akkor nem jutott volna időd az új barátodra.

NE MONDD EL NEKI.

azért, mert hülyén viselkedtél, nem muszáj megforgatni benne a kést. viseld el, felejtsd el, most már tudni fogod, miért ne csapd be máskor.

2014. ápr. 29. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Mond el neki!!!! Megérdemli, hogy tudja az igazságot! Ha tényleg szeret meg fog tudni bocsájtani!
2014. ápr. 29. 15:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hallgass arra, aki azt mondta: ne mond el. Hibáztál, beláttad és tanultál belőle. Legyen a te titkod, ne emészd magad. Ha azt hiszed, hogy elmondod és jobban fogod magad érezni, tévedsz.Még jobban szembesülsz a bűnöddel és rosszabb lesz. Az új pároddal is elromlik a kapcsolat.
2014. ápr. 29. 18:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Előző!

De egy gyökér vagy. "

Te biztosan fiú vagy, mert rátok jellemző ez a szó Gyökér*

Te bűntelen vagy??? Mindig hű voltál, és vagy is, vagy csak kamuzól??

Bevenné, beveszi a beteg elmétek, hogy csak ti fiúk, férfiak dughattok félre. Amúgy a kérdező nem feküdt le a volt barátjával, megőrizte az ártatlanságát a jelenlegi barátjának, ami a mai világban igazán csoda, bár fogalmam sincs arról, tini-e v. felnőtt nő.mondjuk úgy 18, 20 körüli.?

2014. ápr. 29. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!