Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejárós kapcsolatban mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejárós kapcsolatban mit jelent ? ha nagyon finom puha csókok vannak szex előtt, illetve ha arra a megjegyzésemre, hogy “mennyit gondoltam erre” (szex közben) óriási mosoly a válasz.

Figyelt kérdés

2022. márc. 12. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy szex kapcsolat semmi több. Egy kifinomult partner szeret jó érzést, örömet okozni a másiknak. De ettől ez még közel sem szerelem!
2022. márc. 12. 07:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi olyat nem jelent, amit te hallani akarsz. Puhán csókol, mert úgy szereti, az meg tetszett neki, hogy kívánják. Pont.

Akkor nézd meg az arcát, mikor felveted neki, hogy lehetne ebből részedről kapcsolat is :D :D Minden kétségedet el fogja oszlatni a tekintete.

2022. márc. 12. 07:33
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hitegetheted magad, hogy talán ő is szerelmes, de ha az lenne akkor már hivatalosan is együtt lennétek.
2022. márc. 12. 08:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont eddig ilyen szitu nem volt mint amit a kérdésben írtam."

Akkor milyen volt? Semmi érzés nélkül dugtatok mint az állatok?

Komolyan emberek, hogy tudnak ilyen undorító szintre süllyedni.

Ha én belemennék egy ilyen szexkapcsolatba akkor az lenne a minimum, hogy kölcsönösen vonzódjuk egymáshoz, és gyengédek legyünk egymáshoz,odalegyünk egymásért.

2022. márc. 12. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Nekem pl. a szexkapcsolatom is olyan volt, mint egy rendes párkapcsolat, csak nem vállaltuk fel. Ugyanúgy romantikáztunk, eljártunk közös programokra, moziba, vacsorázni stb. Csak épp a közös jövőről nem beszélgettünk soha, mert olyan tudtuk, hogy nem lesz. :)

Amíg semmi nincs kimondva nem kell belelátni semmit, csak dugtok és kész.

2022. márc. 12. 12:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak annyit jelent, hogy szexeltek.

Attól hogy nem csak letolod a nadrágot és megy az akció, hanem van előjáték is, ez nem lesz szerelem. Ez még mindig csak szex. Gyöngéd szex. Ennyi.

2022. márc. 12. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!