Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott rám, ha írok ismeretlenül az Anyukájának, hogy adja meg a számát mert nagyon fontos, vajon hogyan fog reagálni?
Még nem ismerem az Anyjat de tudom hogy ki az, es arra gondoltam irnom kellene neki messengeren. De felek, hogy hogyan fog reagalni. Csak a telefonszamat kernem el a fianak, szepen, illedelmesen es talan oda irnam azt is, hogy nagyon fontos beszelnunk, es bocsanatot kernek amiert isneretlenul irtam neki.
Tenyleg nagyon fontos lenne beszelnunk, nem tudom mashogyan kideriteni a telefonszamat, messengeren letiltott.
Felek,h mit fog vissza irni..ha normalis asszony, biztosan nem fog csunyat irni, de nem ismerem ot, viszont az adatlapja alapjan eleg eros szemelyiseg..
Nem akarok arra gondolni, h nem tettem meg mindent annak erdekeben h ne veszitsem el..ha csunyat is ir vissza, az lesz bennem h megprobaltam mindent h tudjunk beszelni.
Gaz dolog ezt megtenni? Mit fog vajon szolni az Anyja?
Most mi van? kiszemeltednek írtál ismeretlenül?
Személyesen nemtudsz találkozni vele?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!