Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megharagudott rám, ha írok ismeretlenül az Anyukájának, hogy adja meg a számát mert nagyon fontos, vajon hogyan fog reagálni?
Még nem ismerem az Anyjat de tudom hogy ki az, es arra gondoltam irnom kellene neki messengeren. De felek, hogy hogyan fog reagalni. Csak a telefonszamat kernem el a fianak, szepen, illedelmesen es talan oda irnam azt is, hogy nagyon fontos beszelnunk, es bocsanatot kernek amiert isneretlenul irtam neki.
Tenyleg nagyon fontos lenne beszelnunk, nem tudom mashogyan kideriteni a telefonszamat, messengeren letiltott.
Felek,h mit fog vissza irni..ha normalis asszony, biztosan nem fog csunyat irni, de nem ismerem ot, viszont az adatlapja alapjan eleg eros szemelyiseg..
Nem akarok arra gondolni, h nem tettem meg mindent annak erdekeben h ne veszitsem el..ha csunyat is ir vissza, az lesz bennem h megprobaltam mindent h tudjunk beszelni.
Gaz dolog ezt megtenni? Mit fog vajon szolni az Anyja?
Csak annyi tortent hogy valamivel kapcsolatban kifejeztem nemtetszesemet. Erre o, korlatotott.
Nagyon makacs es tonkre tesz ezzel mindent. En meg nem akarom emiatt elengedni..beszelnunk kell
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nyakam rá, hogy ezeket is te írtad ki. Ugyanaz a hibbant stílus, ugyanaz az íráskép, ugyanaz a hiszti... te tényleg nem vagy komplett.
"Csak annyi tortent hogy valamivel kapcsolatban kifejeztem nemtetszesemet. Erre o, korlatotott."
És neked egy ilyen here kell? :D
Megbocsájt akkor neked onnantól nem lehet ellenvéleményed? Onnantól neked kuss van?
Bár feleslegesen magyarázom, úgyis becsicskulsz neki.
Ha barátait és családját is zaklatod megfog mégjobban utálni...
Írtad nappal,hogy barátjának is írtál...
Régen én is így jártam,volt egy fiú összevesztünk megkerestem a barátait,anyját hogy üzenjek. Mégjobban megutált...Mai fejjel nem tenném ezt...
Az anyja helyében valamit ilyesmit írnék válaszul:
"Szervusz. A fiam okkal tiltott le, én pedig nem fogom olyannak megadni az elérhetőségét, akivel nem szeretne beszélni. Minden jót." Ha gonoszkodó kedvemben lennék, még le is tiltanálak mellé. :D
Figyelj, a srác egyértelműen jelezte, hogy nem szeretne veled beszélni. Gondolhatsz te erről bármit, de ez az ő döntése és illene tiszteletben tartanod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!