Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbantottam a lanyt akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakihazivalaki kérdése:

Megbantottam a lanyt akit szeretek, borzasztoan megbantam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
hosszu ideje alakultunk mar, de eleg hullamzo viszonyunk volt, az elejen vetettem egy hibat es befejeztuk az ismerkedest par randi utan, gyava es eretlen huzas volt a reszemrol, sajnos a mult miatt bezartam ugy ereztem jobb neki nelkulem, de nem telt el ugy nap hogy ne gondoltam volna ra, igy tudtam hogy ez nem volt jo dontes a reszemrol. 6 eve vagyok szingli, eloszor ereztem azt hogy vegre itt van az a nő akivel komolyabbra fordithatom a szot es ismet elrontottam, ugy erezte nem forditok ra eleg idot en pedig a leheto legrosszabban reagaltam le, ugy, hogy o a leheto legnormalisabban kozolte azt, erthetoen kiakadt, nagyon. Igy sikerult osszeveszni, en ugy erzem hogy keves vagyok hozza, nagyon szeretem de ha konfliktus van kettonk kozt o csodalatra meltoan kezeli es kommunikalja azt le, en ugyerzem az en erzelmi intelligenciam nem ott tart ahol az ove es ezt belatom, hirtelen ugy ereztem nincs kiut a helyzetbol mert mar nagyon felhuzta magat es en nem akarom hogy szenvedjen mellettem ezert azt mondtam neki h ne folytassuk ezt az egeszet, sajnos rengeteg nyomas nehezedik ram a munka miatt jelenleg sok minden osszejott de o ennek ellenere is kitartott mellettem ugy erzem soha nem lesz meg egy ilyen nő az eletembe, de ugy ereztem ranezve karos ez az egesz, utolag mar mashogy csinalnam es probalnek megoldast talalni de mar nem beszelunk ugyerzem elkestem mert mar adott egy masodik eselyt. Szerintetek ha probalok dolgozni onmagamon, megprobalok fejlodni van meg esely arra hogy valaha megbocsajt? jart mar valaki hasonlo cipoben?

ma 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne miatta változtass magadon hanem saját magad miatt!
ma 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a probléma rengeteg önfejlesztést igényel, hogy te megtanuld jól kezelni a szituációkat. Próbáld meg, de jelenleg te magad ellen dolgozol ebből az írásodból kiindulva. Mennyi idő telt el azóta, hogy nem beszéltetek?
ma 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:

" 6 eve vagyok szingli, eloszor ereztem azt hogy vegre itt van az a nő akivel komolyabbra fordithatom a szot es ismet elrontottam, ugy erezte nem forditok ra eleg idot en pedig a leheto legrosszabban reagaltam le, ugy, hogy o a leheto legnormalisabban kozolte azt, erthetoen kiakadt, nagyon."

Nem vitatom, hogy érzel iránta valamit, de szerintem szerelmes nem vagy belé egyáltalán. Többször összekaptál vele és nem is fordítottál rá időt majd még csúnyán is reagáltál a kérésére, hogy foglalkozz már vele többet.

Már elnézést, de egy idióta lenne neked valamikor a jövőben esélyt adni újra mert nem vagy bele szerelmes és ugyanúgy nem töltenél el vele annyi időt mint szeretne.

Nyilván ha a vitákat nem jól futod le akkor azon változtatni illene, de jól írta az #1 csakis önmagad hasznára, nem más befolyása alatt...

ma 11:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!