Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantottam a lanyt akit szeretek, borzasztoan megbantam. Mit tegyek?
" 6 eve vagyok szingli, eloszor ereztem azt hogy vegre itt van az a nő akivel komolyabbra fordithatom a szot es ismet elrontottam, ugy erezte nem forditok ra eleg idot en pedig a leheto legrosszabban reagaltam le, ugy, hogy o a leheto legnormalisabban kozolte azt, erthetoen kiakadt, nagyon."
Nem vitatom, hogy érzel iránta valamit, de szerintem szerelmes nem vagy belé egyáltalán. Többször összekaptál vele és nem is fordítottál rá időt majd még csúnyán is reagáltál a kérésére, hogy foglalkozz már vele többet.
Már elnézést, de egy idióta lenne neked valamikor a jövőben esélyt adni újra mert nem vagy bele szerelmes és ugyanúgy nem töltenél el vele annyi időt mint szeretne.
Nyilván ha a vitákat nem jól futod le akkor azon változtatni illene, de jól írta az #1 csakis önmagad hasznára, nem más befolyása alatt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!