Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a legfontosabb a párkapcsolatban az, hogy a férfi szeressen titeket?
Az igaz szerelem erre gondolok.
A többi lényegtelen.
29F
Hát, van itt még pár dolog... pl. nem árt, ha viszont szeretem.
Ha vonzódok hozzá, ha nem a híd alatt kell a mindent felülíró szerelemnek kiteljesdnie... meg még pár apróság.
De mit jelent a szeretet?
Mindenkinek mást.Mindenki mástól érzi magát szeretve.
Te hiába mondogatod valakinek, hogy szeretlek, szeretlek, ha ő nem érzi úgy.
Ha mondjuk én attól érzem magam szertve, hogy egy férfi anyagilag IS helytáll a családért, nem csak lelkileg és fizikailag, arra lehet te azt mondod, neked meg az a szeretet, hogy szépeket mondasz, meg szavakban kifejezed mennyire szeretsz.Az fasza, csak én csupán annyitól nem érzem magam szeretve.Érted?
Ez egy szükséges, de messze nem elégséges dolog.
Ez önmagában rettentő kevés.
1. Tisztelet
2. Becsület
3. Bizalom
4. Vonzódás
Ha ez megvan akkor a szerelem is kialakul, mert ha 2 személy összejön lehet kedvelik, szeretik egymást de még nincs szerelem de idő kell mindenhez főleg a bizalomhoz..
Üdv: egy 25 éves anyuka, feleség, tanuló pszichológus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!