Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon szeretem kenyeztetni a szerelmem az ágyban azzal csak jobban magamhoz láncolom vagy semmi jelentősége ennek?
Nagyon szeretem kenyeztetni oralisan es o is nagyon szereti, imadja..
Van ennek jelentosege, jobban magamhoz lancolom ezzel, vagy ez teljesen alap dolog es minden no ilyen onzetlen az agyban mint en?
Nem minden nőnél alap, én nem szeretem csinálni, de nem hagyott el senki emiatt, minden kapcsolatomnak én vetettem véget és nem tetszett nekik a dolog, a nem szopás ellenére is vissza akarták egyesek könyörögni magukat. Pedig nem is főztem rájuk és nem is takarítottam. (Mármint kb 50-50 volt a dolog.)
Igazából én úgy veszem észre a saját és mások tapasztalatai alapján, hogy minél odaadóbb valaki, annál hamarabb megunják, de nyilván ettől még nyugodtan mehet az orális szex bármikor, nem ezen van a hangsúly, hanem hogy ne menjen el minden téren abba az irányba a dolog, hogy te adsz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!