Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egyeseknek a szerelem csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyeseknek a szerelem csak kémia, akkor miért tulajdonítanak neki nagy jelentőséget?

Figyelt kérdés
Ha csak vegyi anyagok felszabadulása az agyban (ami úgyis elmúlik...), akkor miért a sok hűhó?
2023. okt. 30. 02:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%

Minden egyes érzelmed vegyi anyagok felszabadulása, de gondolom ettől függetlenül még szeretnél pl boldog lenni, nem? Vagy szeretnél nyugodt lenni, vagy magabiztos lenni, vagy izgatott lenni, stb.

Ugyanakkor ha az agyadban felborul a vegyi anyagok aránya, akkor depresszióssá, szuiciddá, vagy akár őrülté is válhatsz.

A kémia az egész élet, nem csak egy kis apróság amire legyinteni lehet.

2023. okt. 30. 04:03
 2/18 A kérdező kommentje:
Én magasabb szinten élem az életem az érzéseknél. Nem én szolgálom az érzéseket, hanem az érzések szolgálnak engem. Ha valamit csak az érzések miatt csinálnék, azt megette a fene.
2023. okt. 30. 04:14
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy csak annyi
2023. okt. 30. 04:50
 4/18 anonim ***** válasza:
72%
test-lélek-szellem
2023. okt. 30. 04:52
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

"Nem én szolgálom az érzéseket, hanem az érzések szolgálnak engem."

Ennek semmi értelme, de legalább megpróbáltál okosnak és felsőbbrendűnek tűnni. :D Failed.

2023. okt. 30. 05:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet még azt se tudja mi az hogy érzelem.
2023. okt. 30. 05:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi miatt csinálod?
2023. okt. 30. 06:28
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Ne is egyél. Az is csak kémia.
2023. okt. 30. 06:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Ez csak egy jól csengő kifejezés arra, hogy tetszik/nem tetszik külsőleg az illető, semmi több!
2023. okt. 30. 07:04
 10/18 A kérdező kommentje:

Értelme az van, csak nem értetted meg. Mindegy.

A kérdésre válaszoljatok.

2023. okt. 30. 08:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!