Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen érzés őszintén szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés őszintén szeretni valakit, önmagáért és nem valamiért? Rájöttem, hogy sohasem szerettem senkit úgy igazán és őszintén. Erre ma jöttem rá, 38 leszek idén. Férjnél vagyok, másadszor, voltak párkapcsolataim is több évesek.

Figyelt kérdés

Láttam egy riportot egy nőről, aki vagy másfél évig várta a vőlegényét mert fogságban volt. Elmondta, hogy mennyi mindent megtett, mindent megmozgatott, hogy segíteni tudjon a fiún. Nem adta fel, hitt benne, hogy újra látja.Hosszú a történet.

Én biztosan pár hónap után abba hagytam volna mindent. Mert nem szeretek igazán.

Vajon tudnák még szeretni? Bennem van a hiba, mert túl anyagias vagyok. Hogyan tudnék megváltozni? Van olyan, hogy valaki nem tud szeretni?

Sose foglalkoztatott ez a téma, a szerelem. Mindig hideg fejjel választottam partnert, még fiatal lány koromban is.

ma 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Valamennyit tudsz rajta ha tényleg akarsz, de gyökeresen nem mert már 38 éves vagy.
ma 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően semmi baj nincs a hidegfejű partnerválasztással, sőt, sokkal tartósabbak azok a párkapcsolatok, amik legalább részben racionális alapokon nyugszanak és nem csak a rózsaszín köd van. De ha még most sem érzed hogy szereted a férjed, akkor azzal már van gond.
ma 16:02
 3/8 gergelice16 ***** válasza:

Az őszinte szeretetnek előfeltétele, hogy megismerd a másikat, és elfogadd őt olyannak, amilyen, minden jó és rossz tulajdonságával együtt.

Én valahogy úgy írnám le, hogy nem kell okokat keresned ahhoz, hogy szeresd, egyszerűen úgy érzed, hogy ha örömöt okozhatsz neki, az sokkal többet jelent, mint ha azt magadnak tennéd. Tehát hogy nem az önző érdekek dominálnak, hanem inkább érte akarsz élni. Hogy ő fontosabb számodra, mint saját magad, vagy bármi anyagi dolog. Nincs is nagyobb ajándék annál, ha valaki önmagadért szeret. Ott valahol rájössz, hogy mik is az igazán fontos dolgok az életben.

ma 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:
nagyon jó érzés
ma 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:

A szerelem kémija, a szeretet ismeret. Ha általában nem érdekelnek az emberek, akkor bajos valakit önmagáért/azért szeretni amilyen, hiszen nem érdekel kicsoda vagy milyen.

Érdekelt téged valaha bárki kérdező? Nemtől függetlenül.

ma 16:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok!

#5 nem érdekelt

ma 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor előfordulhat, hogy itt van a kutya elásva kérdező. Ez mindig és mindenkivel így volt vagy később alakult ki nálad?
ma 17:49
 8/8 A kérdező kommentje:
#7 Mindig így volt. Barátnők is jöttek mentek az életemben, sose bántam , ha valamelyik eltünt, nem ragaszkodtam hozzájuk. A fiúkkal később a férfiakkal is hasonlóan. Csak valamiért jöttem össze velük. Teljesen önző nem voltam a kapcsolatokban, mert főzök, mosok, takarítok, pénzt hozok a házhoz, kötelességtudó vagyok.
ma 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!