Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki soha nem lesz szerelmes?
Legutóbb 5 éve, 18 évesen voltam szerelmes egy sràcba, kapcsolat sajnos nem lett, de félig-viszonzott volt, az ő oldaláról inkább csak vonzódás. Azóta volt egy éves kapcsolatom (vége lett) rövidebb ismerkedéseim. Nem lettem szerelmes, habár azok más miatt kerültek lezárásra.
Akkor, 5 éve nem volt kétségem hogy szerelmes vagyok-e. A többinél kèrdőjeles volt, és belém se szeretettt mindenki, csak elvoltunk.
Mikor fogok szerelmes lenni valakibe,l? Nem csak az érzések, az emberi értékeket is keresem, de nem találok olyan
Van, hogy valaki sosem lesz szerelmes? Mert ennyire szerencsétlenül nem találkozik olyannal, aki viszonozza?
Lehet
Èn se voltam mèg
Szeretni tudok, de szerintem nem szerelem volt
Már voltál szerelmes 5 éve , leszel is ne aggódj.
Én 49 évesen lettem full szerelmes, sose gondoltam volna
Úgy hogy ne aggódj, leszel még 😊
N
Ilyen csak akkor létezik, ha nem találkozol össze a megfelelő személlyel.
A szerelem nem életkorhoz kötött, hanem személyhez.
Vagy megtaláljuk, vagy nem.
Nekem egy jósnő azt jósolta, hogy akibe én szerelmes tudnék lenni, az Törökországban él, úgyhogy az én hajóm sajnos ezzel így elment.
Sokáig azt hittem, hogy létezik. Szerencsés külcsínnel megáldott, zenész srácként faltam a csajokat, de a végén mégis csak "jobbat úgysem találok" alapon nősültem meg. Persze, bukott a mutatvány, és 18 év langyos pocsolya után elváltam. 25 éve találtam rá arra, akiért érdemes volt ezt az egészet végigcsinálni.
65F
7.
Hú de jó neked. 😃😁
Én ugyanígy jártam, csak a folytatás nem annyira fényes.
Én 16 évet éltem egy langyos pocsojába, 3 éve szakítottam meg.
Sajnos azóta sem találok egy normális kis társat,/nőt/ és már 57 vagyok, igaz nagyon jó állapotban, mert sportolok.
Szerinted van még remény Séf Uram?
Vagy adjam fel teljesen?
Ennyi volt az én életem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!